top of page

Simulatoren oppgraderes


Simulatoren i Eidsvåg Fabrikker er for øyeblikket under oppgradering. Planen er at simulatoren blir klar til bruk fra senest 20.oktober.


Simulatoren oppgraderes til Trackman-teknologi, som blir en solid forbedring i forhold til den teknologien som var tidligere i simulatoren. Det blir nye baner og mange muligheter for trening, tester, analyser av svingen og konkurranser med Trackman. Det legges kunstgress i hele simulatoren og kommer ny slagflate, i tillegg til ny PC, touchscreen, prosjektor m.m.


En annen endring blir at man må forhåndsbetale når man booker simulatortimer i Golfbox, på samme måte som mange klubber har innført for betaling av greenfee. Mer informasjon om dette kommer når det nærmer seg åpning.


Det vil fortsatt være mulig å booke faste tider ukentlig igjennom vinteren for grupper og samarbeidspartnere. Ta kontakt med orjan@bgk.no om du ønsker dette. Det vil fortsatt kun være medlemmer av Bergen Golfklubb som kan booke timer i simulatoren i Golfbox. Juniortrening starter opp i begynnelsen av november. Mer informasjon kommer.


220 views0 comments

Recent Posts

See All

Uttak av spillere til Lag-NM 2024

Følgende spillere er tatt ut til å representere Bergen Golfklubb i årets Lag-NM: Lag-NM Junior Gutter Elite Fana GK 31.juli-2.august Herman Birkeland Simen Johannesen Øvrige spillere blir tatt ut i sa

To parturneringer før sommerpausen

Bergen Pairs og Bergen Greensome er de siste klubbturneringene før det blir turneringspause frem til august. Bergen Pairs spilles lørdag 29.juni. Spilleform er bestball over 18 hull, 2-mannslag. Berge

Comments


bottom of page