top of page

Simulator

Bergen Golfklubb har egen golfsimulator til bruk for medlemmer og samarbeidspartnere i Eidsvåg Fabrikker, Eidsvågbakken, 5105 Eidsvåg.
NB! Viktig info om tilgang til simulatorlokalet: 

Man åpner døren til lokalet med mobiltelefonen. Ta kontakt med administrasjonen på e-post: info@bgk.no om du ønsker at ditt mobilnummer skal bli lagt til låssystemet, minst 48 timer før din første booking. Alle som bli lagt til låssystemet mottar en SMS med et nummer man ringer når man står utenfor døren. Det kommer da et lite klikk og døren kan åpnes. Du ringer samme nummer hver gang. Til informasjon registreres det en logg over hvem som låser seg inn i lokalet. Det er ingen kvelds-/helgesupport på bruk av simulatoren.

Fra 26.april 2024 er det sommerpriser i simulatoren: kr 130 pr. time for voksne og kr 65 pr. time for juniorer. Simulatoren stenger kl. 22.00 igjennom hele sommeren.

Mer informasjon om booking/bruk av simulatoren:

 

 • Booking: Bookingen for simulatorspill er i Golfbox. Under «fasilitet» velger du «Simulator Eidsvåg Fabrikker» istedet for «Bane 9/18 hull». Kun èn spiller booker en tid. Denne spilleren velger om han/hun spiller alene, eller tar med seg flere spillere. Det er kun medlemmer i Bergen Golfklubb som kan booke tider i simulatoren, men de kan ta med seg hvem de vil. Det kan bookes tider 14 dager frem i tid.

 • Betaling/priser: Man må forhåndsbetale for simulatorspill når man booker. Skal man booke flere timer etter hverandre må man betale på nytt for hver enkelt time. Disse avtalevilkårene gjelder for kjøpet av simulatortime. Det er forskjellige priser for forskjellige tider på døgnet. Her er en oversikt over prisene. Forhåndsbetalingen i Golfbox reflekterer disse prisene.

 • Junioravtale: Juniorer betaler halv pris mandag-torsdag mellom kl. 6-16, fredager kl. 6-18 og på lørdager og søndager mellom kl. 6-13, for å oppmuntre mer mer egentrening og utvikling. Junioren må selv booke i Golfbox for å få halv pris. Dette tilbudet gjelder kun når juniorer skal trene selv eller sammen med andre juniorer. Det gjelder ikke når foreldre/voksne er med å spiller.

 • Simulatorlokalet: Simulatorlokalet er i Eidsvåg Fabrikker, til høyre i bygget, opp vindeltrappen (se skilt). Lokalet er ubemannet. Det er også en puttingreen i lokalet. Det er de som booker simulatoren som har tilgang til puttingreenen (andre spillere kan ikke bare komme inn i lokalet for å putte)

 • Tilgang til lokalet: Man åpner døren til lokalet med mobiltelefonen. Ta kontakt med administrasjonen på e-post: info@bgk.no om du ønsker at ditt mobilnummer skal bli lagt til låssystemet, minst 48 timer før din første booking. Alle som bli lagt til låssystemet mottar en SMS med et nummer man ringer når man står utenfor døren. Det kommer da et lite klikk og døren kan åpnes. Du ringer samme nummer hver gang. Til informasjon registreres det en logg over hvem som låser seg inn i lokalet.

 • Åpningstider: Simulatoren er åpen fra kl. 6.00-24.00 hver dag. De som ønsker en gjennomgang/informasjon om spill på simulatoren kan ta kontakt med administrasjonen mellom kl. 9-15 på hverdager på e-post: info@bgk.no  Det er ingen kvelds-/helgesupport på bruk av simulatoren.

 • Logg/video: Administrasjonen har tilgang til "live"-logg på hvem som låser seg inn i lokalet, hvem som spiller, hvor lenge man spiller og video fra overvåkningskamera i området. I tilfeller ved rot i lokalet, svindel av brus/sjokolade, drikking av alkohol, spill utover betalt tid osv. vil informasjon fra disse kildene brukes for å forfølge saken.

 • Bruk av simulatoren: Bruken av simulatoren er ganske selvforklarende. Det er mulig å trene på driving range, spille på bane, ta tester, spille diverse games osv. Det anbefales å ikke endre noe på selve innstillingene for trening eller spill. Les mer om Trackmansimulatorer her

​      

        Quick guide:

      - Ta på lyset i lokalet/simulatoren (bryteren er til venstre for døren som går inn i gangen/til toalettene).

      - Ta på prosjektoren med fjernkontrollen.

      - Trykk på PC-skjermen slik at det blir liv i den / skru på PCen om den er av (i skapet under PC-skjermen)

      - Trykk på det oransje Trackman-symbolet på PCen (om det ikke allerede er åpent) slik at programmet                   åpner seg.

      - Velg mellom trening, banespill, spill og turneringer under "Select activity"  på hovedmenyen, og trykk deg         videre ut ifra anvisningene på skjermen.

 • Trackmanapp: Det anbefales at man laster ned Trackman-appen og skanner den QR-koden som står på PC-skjermen. Da registreres du som spiller og du får masse data og informasjon om spillet ditt inn i appen.

 • Snacks: Det er kaffemaskin i lokalet, hvor man betaler med kort. Bruk og sjokolade betales med Vipps til Bergen Golfklubb #12775. Om man av en eller annen grunn ikke har forhåndsbetalt, kan man også Vippse betaling for simulatortimen.

 • «Gratistimer»: Om det er noen som har «gratistimer», gavekort, bedriftsavtaler e.l. så må administrasjonen booke tidene slik at man slipper å betale ved booking. Ta kontakt på info@bgk.no minst 48 timer før ønsket booking.

 • Venstrespillere: Venstrespillere kan spille på simulatoren, men det er litt utfordrende plassmessig for svingen siden det er så trangt i bredden i lokalet. Venstrespillere bes ta kontakt med Ørjan Larsen på Tlf. 93446387 i god tid før spill for informasjon om hvordan det løses best mulig.

 • Alkoholforbud: Det er ikke tillatt å drikke alkohol i eller utenfor simulatorlokalet.

 • Når du forlater simulatorlokalet: rydd etter deg selv og evt. andre som skulle ha rotet før deg. Kast boss, legg pegger på plass, sett stoler på plass osv. 

Lykke til med spill og trening på golfsimulatoren!

 


 

Sim23.png
IMG_2808.HEIC
IMG_2810.HEIC
IMG_0496.JPG
IMG_6695.jpg
bottom of page