top of page

Bedriftsgolf

Bergen Golfklubb tilbyr attraktive produkter og pakker for bedriftsmarkedet. Sponsorer, samarbeidspartnere og bedrifter kan velge mellom et stort antall produkter og tjenester. Vi setter sammen pakker som er fleksible og passer deres behov. 
"Prøv Golf"-arrangement

Et perfekt arrangement for sommeravslutningen, blåturen e.l. En morsom introduksjon til golf sammen med våre instruktører. Kombiner gjerne "Prøv Golf!" med påfølgende leie av klubbhuset for mat/drikke, eller møter/events.

Veien til Golf-kurs

Veien til Golf (VTG) er det offisielle kurset man trenger for å spille golf på bane. Vi tilby egne kurs for bedrifter, individuelle kurs, evt. kan man også melde seg på de ordinære kursene vi avholder gjennom sesongen.

Turneringer

Sponsorturneringer er meget populært, og det er en perfekt anledning til å invitere ansatte og gode kunder til å tilbringe en hyggelig dag sammen. Bergen Golfklubb arrangerer og tilrettelegger alt for turneringen. Her er mange muligheter; 9 hull eller 18 hull; shotgunstart eller startider; longest,drive, closest to the pin, Hole in one premie osv.

Medlemskap/ spilleretter/greenfeebilletter

For å spille på banen trenger alle et personlig medlemskap. Bergen Golfklubb kan lage gode avtaler for de ansatte, gjerne kombinert med spilleretter eller greenfeebilletter.

Bergen Golf Invitational

Hvert år i juni inviterer Bergen Golfklubb sponsorer og samarbeidspartnere til en eksklusiv turnering med påfølgende sosialt arrangement. I denne turneringen kan deltagerne bl.a vinne en bil i Hole-in-one premie.

Proshop/Utstyr

Bergen Golfklubb har golfbutikk (Proshop) med et bredt sortiment av golfutstyr. Samarbeidspartnere får gode avtaler på kjøp av utstyr, inkludert logoprodukter.

Leie av klubbhus

Klubbhuset er populært å leie året rundt, enten det er i forbindelse med andre aktiviteter eller ikke. 

Sponsing av klubben/Junioravdelingen

Bergen Golfklubb har høye målsetninger på juniorarbeidet. Klubben har en rik sportslig historikk, og ønsker å fortsette dette gode arbeidet inn i fremtiden. Vi søker nye sponsorer for juniorvirksomheten, og vi vet at mange bedrifter ser stor verdi i å bidra til dette arbeidet.

Profilering

Bergen Golfklubb er en attraktiv arena for bedrifter til å profilere seg. Enten det er ute på banen, ved klubbhuset, på våre sponsortavler, på hjemmesiden, i nyhetsbrev, på Facebook, på scorekort, under turneringer e.l. er det en stor og ressurssterk målgruppe din bedrift blir eksponert for. Her er mange muligheter, og mange bedrifter har kreative løsninger som passer inn på golfklubben!

bottom of page