Ørjan Larsen

Ny deltagerrekord på Narvesen Tour!

Over 80 juniorer fra klubbene i regionen deltok på Narvesen Tour i dag!

Bergen Golfklubbs juniorer hadde en god sportslig dag:

Simen Johannessen vant både brutto og nettoklassen i Gutter 16-19 år og kvalifiserte seg med det til Srixon Tour på Asker Gk.

Andreas Stald, også fra Bergen GK, ble nr. 2 i brutto og nr. 3 i netto i samme klassen.

Lisa Bildøy Larsen konkurrerte kun mot seg selv i Jenter 13-15 år men satte uansett ny personlig rekord med en runde på 74 slag brutto.

Vilde Raaen Folkedal fortsetter å håve inn pokaler og vant klassen Mix 13-15 år, foran Rakel Bildøy Larsen og Signe Leivdal Sindre, også begge de fra Bergen Gk

Marius Ulvenes Kleppe fra Sotra Gk vant Gutter 13-15 år. Noa Terserus fra Bergen Gk ble nr. 2 i nettoklassen og Herman Birkeland fra Bergen GK nr. 3 i bruttoklassen.

Marius Martinussen fra Sotra Gk vant Mix 16-19 år, med Jacob Rygg Dahl og Sindre Matre, begge fra Bergen GK, på de neste plassene.

De yngre juniorene i 6 og 9 hulls klassene gjorde også flott innsats i solskinnet og ble alle belønnet med hotdog, is og medalje.

Stor takk til dommere og frivillige som hjalp til på arrangementet.

71 views0 comments

Recent Posts

See All

Senior avslutning tirsdag 8/10

Siste omgang med golfrunde ble avsluttet i kjent stil med regn og noen kraftige vindkuler, vi var 11 som stilte.Etterpå var det møte med...