top of page

Julebord for damene og herrene


Det er fastsatt datoer for årets julebord for damegruppen og herregruppen:

Damegruppen: Onsdag 4.desember kl. 19 i klubbhuset

Herregruppen: Lørdag 30.november i klubbhuset

Mer info om Damegruppens julebord:

Hei alle golfdamer i Bergen Golfklubb!

Nå er det jul igjen - bare nesten da...….! Men jo før jo heller, merk av

onsdag 4.desember kl. 19 i Klubbhuset

Da avholdes damegruppens julebord, med tradisjonell julemat og drikke, i tillegg til premieutdeling fra høstens dameturneringer.

Vi håper at så mange som mulig av klubbens damer vil komme, og du behøver ikke ha deltatt på noen turneringer for å delta på festen!!

Prisen blir kr. 500,- innbetalt til konto 9710 48 05616, og påmelding til damegruppen@hotmail.com innen 25.11.19. Gi beskjed hva du vil drikke til maten, så kjøper vi inn det som trengs!

Vennlig hilsen

Damegruppen

Mer info/påmelding Herregruppens julebord:

Årets sesong nærmer seg ubønnhørlig slutten - dessverre, og det nærmer seg jul. Derfor inviterer vi alle herregruppens medlemmer til julebord i klubbhuset lørdag 30.november. De siste årene har dette vært vanvittig morsomt og vi håper selcsagt at så mange som mulig har lyst å være med på en skikkelig festkveld. Prisen blir i år som i fjor kr 500,- Dette dekker selvsagt velkomst-drink, julemat og en solid knert til maten :) Påmeldingsfrist er tirsdag 26.november. For ytterligere informasjon kontakt Christoffer på telefon 404 62 380 eller epost: christoffer@bgk.no


139 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page