Åpent for booking og spill på simulatoren

Updated: Oct 28, 2020


Det åpent for booking av spill på på klubbens golfsimulator i Eidsvåg Fabrikker under "starttider" i golfbox. Det er også mulig å forhåndsbooke faste spilletider for høsten og vinteren. Kontakt Ørjan Larsen på orjan@bgk.no eller tlf. 93446387 for å avtale en fast spilletid og betalingsmåte, eller om du trenger å bli lagt til systemet slik at du kan åpne døren til simulatorlokalet med mobiltelefonen (NB. Ta kontakt i god tid før første booking, minst 2 dager før)

Mer informasjon:

  • Bookingen til simulator er i golfbox under starttider for Bergen Golfklubb. Under "velg fasilitet" velger du "Golf Simulator-Eidsvåg Fabrikker".

  • Hver booking står under kun ett navn. Den som booker står ansvarlig for hele betalingen av timen/timene. Om man vil spille alene eller ha med seg flere er det opp til den som booker tidene å bestemme.

  • Simulatorspill kan kun bookes av medlemmer i BGK og klubbens samarbeidspartnere (Men man kan ha med seg hvem man vil. Det er ikke noe krav til Veien til Golf-kurs for å spille på simulator. Det anbefales at max. 4 spillere spiller om gangen) Bedriftsbooking, faste bookinger, juniortreninger e.l. legges inn av administrasjonen.

  • Første gang du booker en tid for spill legger klubben samtidig inn telefonnummeret ditt inn i et system som gjør det mulig å åpne døren med telefonen.Du vil da motta en SMS med et telefonnr. Man ringer dette nummeret for å åpne døren til lokalet. Ta derfor kontakt med oss på info@bgk.no Tlf. 55199180 i god tid før du skal spille slik at vi får lagt nummeret ditt inn i systemet. (NB. Ta kontakt i god tid før fø