top of page

Åpent for booking og spill på simulatoren

Updated: Oct 28, 2020


Det åpent for booking av spill på på klubbens golfsimulator i Eidsvåg Fabrikker under "starttider" i golfbox. Det er også mulig å forhåndsbooke faste spilletider for høsten og vinteren. Kontakt Ørjan Larsen på orjan@bgk.no eller tlf. 93446387 for å avtale en fast spilletid og betalingsmåte, eller om du trenger å bli lagt til systemet slik at du kan åpne døren til simulatorlokalet med mobiltelefonen (NB. Ta kontakt i god tid før første booking, minst 2 dager før)

Mer informasjon:

 • Bookingen til simulator er i golfbox under starttider for Bergen Golfklubb. Under "velg fasilitet" velger du "Golf Simulator-Eidsvåg Fabrikker".

 • Hver booking står under kun ett navn. Den som booker står ansvarlig for hele betalingen av timen/timene. Om man vil spille alene eller ha med seg flere er det opp til den som booker tidene å bestemme.

 • Simulatorspill kan kun bookes av medlemmer i BGK og klubbens samarbeidspartnere (Men man kan ha med seg hvem man vil. Det er ikke noe krav til Veien til Golf-kurs for å spille på simulator. Det anbefales at max. 4 spillere spiller om gangen) Bedriftsbooking, faste bookinger, juniortreninger e.l. legges inn av administrasjonen.

 • Første gang du booker en tid for spill legger klubben samtidig inn telefonnummeret ditt inn i et system som gjør det mulig å åpne døren med telefonen.Du vil da motta en SMS med et telefonnr. Man ringer dette nummeret for å åpne døren til lokalet. Ta derfor kontakt med oss på info@bgk.no Tlf. 55199180 i god tid før du skal spille slik at vi får lagt nummeret ditt inn i systemet. (NB. Ta kontakt i god tid før første booking, minst 2 dager før)

 • Når telefonnr. registreres på klubben registrerer vi også hvilken betalingsmåte som du vil bruke for alt spill på simulatoren. Alle timer skal forhåndsbetales om ikke annet avtales. Du kan betale med Vipps, i kassen i proshopen på BGK eller faktureres (kun ved en serie av bookinger).

 • Med dette dørsystemet kan klubben se hvem som låser seg inn lokale og når. Det skal selvfølgelig være et samsvar mellom dette og bookingen av simulatoren. Er simulatoren ledig etter at din booking er ferdig, skal evt. mer spill selvfølgelig betales for. Dette kommer til å bli fulgt strengt opp.

 • Ønske om fast booking /forhåndsbooking av faste tider kan sendes til orjan@bgk.no eller tlf. 93446387 og her gjelder «førstemann til møllen» prinsippet.Send ønskede tider og datoer, og hvordan dette skal betales for.

 • Det er mulig å booke simulator mellom kl. 7-24 alle dager

 • All booking går på tid, ikke antall spilte hull. Er man f.eks på hull 17 og bookingtiden er ute (ny gruppe venter) skal spillet avsluttes. Det er eget ansvar å beregne tid/booking ift hvor mye man skal spille.

 • Det er laget en bruksanvisning for bruk av simulatoren som ligger ved siden av simulatoren.

 • Det er toaletter rett inne i gangen; rett frem og så til venstre.

 • Lokalet er generelt sett ubemannet, men administrasjonen vil være ekstra tilgjengelig for spørsmål. Ta kontakt med Ørjan på Tlf. 93446387

Velkommen til helårsgolf på Bergen Golfklubb!

Bakgrunn:

Vår gode sponsor, JOA Gruppen, har gitt klubben en golfsimulator av typen Full Swing. Dette er samme type simulator som bl.a Tiger Woods og Jordan Spieth trener på i hjemmene sine. På simulatoren kan man spille på mange verdenskjente baner, trene på driving range, få forskjellige svingdata osv. Målsetningen var å plassere simulatoren på Bergen Golfklubb, men vi ser at ombygging/nytt bygg koster såpass mye at det ikke kan realiseres på kort sikt.

JOA Gruppen har også gitt oss en meget god avtale på lokaler i Eidsvåg Fabrikker for å plassere simulatoren, kun få minutter fra BGK. Her er det gode parkeringsmuligheter og kort vei til buss/gangvei/sykkelvei. Det er en egen inngang inn til lokalet fra utsiden.

Det blir kanskje litt prøving og feiling til å få alt til å fungere optimalt i begynnelsen, men vi håper medlemmene har tålmodighet rundt dette. Det er uansett viktig at simulatoren blir brukt tilstrekkelig slik at det blir et positivt tilskudd for klubben både aktivitetsmessig og økonomisk, ellers vil dette bli et tilbud som faller vekk etterhvert.


3,435 views0 comments

Recent Posts

See All

Reduserte åpningstider 18-21.juli

I perioden torsdag 18.juli t.o.m. søndag 21.juli blir det reduserte åpningstider i proshop/klubbhus: Torsdag 18.juli: kl. 10-18 Fredag 19.juli: kl. 10-18 Lørdag 20.juli: kl. 10-17 Søndag 21.juli: kl.1

bottom of page