top of page

Lag-NM laget for herrer er klart


Bergen Golfklubb spiller i år Lag-NM Herrer i 1.divisjon på Norsjø GK. Målsetningen i år er seier og opprykk til elitedivisjonen. Klubben stiller med de 4 spillerne som vil gi klubbens best mulighet for å nå målsetningen.

De 4 spillerne som er uttatt er:

Vetle Marøy

Ole Ramsnes

Adrian Sletten

Edevard Hvide

Vi ønsker spillerne lykke til med Lag-NM 1.div 20-22.juli!

Laget er uttatt av Sportslig råd for Lag-NM; Vetle Marøy, Ole Ramsnes og Ole Åstveit, og av Sportslig leder, Ørjan Larsen.


132 views0 comments

Recent Posts

See All

Reduserte åpningstider 18-21.juli

I perioden torsdag 18.juli t.o.m. søndag 21.juli blir det reduserte åpningstider i proshop/klubbhus: Torsdag 18.juli: kl. 10-18 Fredag 19.juli: kl. 10-18 Lørdag 20.juli: kl. 10-17 Søndag 21.juli: kl.1

bottom of page