top of page

Lagersjefen.no Open arrangeres lørdag 12.mai


Lagersjefen.no Open er flyttet til lørdag 12.mai. Det blir en 9 hulls turnering med starttider fra kl. 9.30 Det er meldt meget dårlig vær på torsdag og vi velger å være føre var og flytter turneringen nå. Så tidlig på sesongen må vi ta ekstra hensyn til banen og masse spillere på en potensielt regnfull bane på torsdag ville kunne gjøre store skader. Vi satser på at banen tørker opp til lørdagen. Alle som var påmeldt torsdag blir flyttet til lørdag. Du må melde deg av i Golfbox på vanlig måte om du ikke kan delta. Siden det er starttider og ikke shotgunstart så kan så mange som vil være med på turneringen. Påmeldingen står derfor åpen til fredag kl. 13.


60 views0 comments

Recent Posts

See All

Reduserte åpningstider 18-21.juli

I perioden torsdag 18.juli t.o.m. søndag 21.juli blir det reduserte åpningstider i proshop/klubbhus: Torsdag 18.juli: kl. 10-18 Fredag 19.juli: kl. 10-18 Lørdag 20.juli: kl. 10-17 Søndag 21.juli: kl.1

bottom of page