top of page

Tilbud på greenfee for juniorer


De lokale golfklubbene (Bergen, Fana, Bjørnefjorden, Herdla, Meland og Sotra) har inngått et samarbeid på greenfee for juniorer. For Bergen Golfklubb sine juniorer betyr dette at man kan spille for kun kr 50 på de andre klubbene i området (gjelder både 9 og 18 hulls runder) På Sotra GK er det en annen ordning, hvor vi har inntil 10 gratis greenfee. Dette registeres i proshopen på Sotra og vi foreslår en ording hvor det er førstemann til mølla, men maks. en gratis runde pr. pers.

Det presiseres at hele dette samarbeidet baseres på gjestespill, altså "noen" runder i året på de forskjellige banene. Det gjelder ikke ved turneringer. Ordningen skal altså ikke erstatte et medlemskap i en annen klubb, men gi alle juniorer muligheten til å spille rundt på andre baner med tanke på sportslig utvikling.


54 views0 comments
bottom of page