top of page

God Jul og Godt Nyttår...og åpningstider i julen


Vi vil med dette ønske alle medlemmer og samarbeidspartnere en riktig God Jul og et Godt Nyttår. 2017 var et stort år for Bergen Golfklubb med bl.a 80-års jubileum og store baneprosjekter. Det grusomme været la dessverre en demper på mange klubbens aktiviteter, og mange av medlemmene fikk nok ikke spilt så mye som de hadde ønsket. Uansett håper og tror vi at 2018 vil bli et fantastisk golfår hvor både bane, klubb og golfspill vil vise seg fra den beste side! Klubbhuset vil ikke ha faste åpningstider i fra 21.12-1.1. E-poster sendt til info@bgk.no og orjan@bgk.no besvares i romjulen. Er det noen saker av viktig betydning kan daglig leder, Ørjan Larsen, kontaktes på Tlf. 934 46 387.


104 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page