Vetle oppsummerer sesongen


Klubbens beste spiller, Vetle Marøy, oppsummerer sesongen som profesjonell spiller på de internasjonale circuitene:

"Jeg er nå ferdig med sesongen, og etter en liten pause i oktober, er jeg tilbake i Texas hvor jeg gikk på skole for å trene i vintermånedene. 2017 var en bedre sesong enn fjoråret, men jeg må fortsette å utvikle meg som spiller for å komme meg videre. I begynnelsen av 2017 var jeg også i USA, hvor jeg blant annet spilte en kvalifisering til en PGA Tour. Jeg kom videre fra første steget, men som kjent er andre steget endel tøffere og selvom jeg ikke kom topp 5 og kvalifiserte, var det nok en gang en god erfaring å spille mot spillere som tidligere har vunnet både Majors og PGA Tourer. Da jeg startet sesongen på Ecco Tour i vår kom jeg ikke så godt i gang og misset litt for mange cutter. Etter en 3. plass i Danmark i juni begynte ting å snu litt. Fra sommeren og gjennom høsten slo jeg ballen bra og med god selvtillit noe som var bra timing, ettersom målet var å være i god form til første steget av Europa Tour kval som startet i september og var året største mål. I august kvalifiserte jeg meg også en å spille en turnering på Challenge Tour, som er nivået under Europa Tour. Jeg spilte OK å klarte hvertfall cut og ble nr. 56 til slutt. Dessverre ble siste runden avlyst pga overvann på banen så jeg fikk ikke helt muligheten til å spille meg opp så mye som jeg ønsket. Jeg fikk bare spilt en Challenge Tour, men jeg har hvertfall 100% ‘made cut’ statistikk der da! Da første steget av Europa tour kvalifiseringen startet i September kom jeg litt tregt i gang. Med to dobbel bogeyer og en trippel bogey første runden, kjempet jeg meg allikevel bra tilbake og kom inn på 74 slag. Andre runden spilte jeg veldig bra i noe av de tøffeste forholdene jeg har spilt i og kom inn på 71 slag, en av de beste rundene for dagen. Jeg hadde gode muligheter å komme videre og etter tre runder lå jeg fire slag fra kval grensen, men 75 slag i relativt tøffe forhold siste runden holdt ikke. Som jeg nevnte tok jeg et par uker fri etter dette og valgte å ikke spi