top of page

RSV og Socony Cup ferdigspilt


RSV-pokalen og Socony Cup ble ferdigspilt i dag. Begge er klassiske matchplayturneringer som har blitt spilt i mange tiår. Mange matcher i begge turneringene ble ferdigspilt denne uken. Matchene ble avviket over 9 hull slik at turneringene skulle bli ferdigspilt før greenene stenger på mandag.

Socony Cup ble vunnet av Christoffer Solheim og Alexander Haukedal. De slo Terje Mellingen og Kjetil Johannesen på første omspillshullet. Socony Cup er en greensome parturnering som i sin tid ble oppsatt av Rasmus Figenschou og Soccony Oil Company.

RSV, en individuell matchplayturnering, ble vunnet av Johnny Alveim, som vant 1-opp mot Alexander Haukedal. RSV-pokalen ble orginalt oppsatt av et nederlands oljeselskap. Dessverre er de orginale pokalene til både Socony Cup og RSV forsvunnet, som mange andre av klubbens historiske pokaler.

Begge turneringene er i utgangspunktet populære turneringer, men det trengs litt oppstramming skal turneringene overleve. Klubben må bli bedre på å markedføre turneringene og kommunisere resultater underveis. Spillerne i turneringene må bli flikere til å forholde seg til oppsatte tidsfrister for når matchene må bli avviklet.


157 views0 comments

Recent Posts

See All