top of page

Stald til NM; 6 spillere på Srixon Tour

Med seier på lørdagens Region Tour-Bergen GK og 4.plass på søndagens Region Tour-Bjørnefjorden GK, kvalifiserte Andreas M. Stald seg til Norgesmesterskapet på Gamle Fredrikstad i august.

Det ble også en BGK-vinner på Bjørnefjorden, da Alexander Samal vant i omspill mot Nils Gunnar Holemark.

Søndagens Narvesen Tour på Voss GK var siste turnering i order of merit periode 1, som gir plasser til neste Srixon Tour.

Trym Moltumyr ble order of merit-vinner foran Simen Johannessen i klasse G19, mens

Lisa Bildøy Larsen vant klasse J15.

Dette betyr at Bergen Golfklubb har seks juniorer som skal delta på helgens Srixon Tour på Norsjø GK og Grenland GK: Andreas M. Stald, Trym Moltumyr, Simen Johannessen, Lisa Bildøy Larsen, Herman Birkeland og Amine Solheim Rabben.

Vi gratulerer også Ingrid Hjertåker Lien med sier i klassen mix 16-19 år på Voss!

På bilde:

Fra venstre: Simen Johannessen (2.plass G19 brutto Narvesen Tour Voss), Herman Birkeland (3.plass G15 netto Narvesen Tour Voss). Trym Moltumyr (1.plass G19 brutto på Narvesen Tour Voss).