top of page

Resultater NSG/NM/Narvesen Tour

Fredag 4.august ble det arrangert Norsk Senior Golf på Bergen Golfklubb med 30 deltagere.

Det ble tre klassevinnere fra BGK: Bjørnar Stald, Morten Mandt og Venke Opedal. Vi gratulerer!

Norgesmesterskapet på Bjaavann GK er ferdigspilt. Eneste deltager fra BGK var Simen Johannessen. Han startet med en 75-runde og 33.plass etter første runde, men på andre runden ble det for mange slag og det endte med missed cut.

Søndag 6.august ble det arrangert Narvesen Tour for juniorer på Voss Gk, med 11 deltagere fra BGK.

Filip Nerheim og Lisa Bildøy Larsen vant siste klasser, mens Trym Moltumyr, Vilde Raaen Folkedal, Rakel Bildøy Larsen og Simen Johannessen også endte på pallen.

150 views0 comments

Recent Posts

See All

Ny e-postadresse til proshop/booking

Henvendelser til klubben som gjelder "tidsnære" saker angående booking/starttider/turneringer/proshop kan sendes til proshop@bgk.no. Denne e-posten besvares i hele proshopens åpningstider. Evt. kan ma