top of page

Juniortrening i simulatoren

Updated: Nov 8, 2022


Velkommen til høstens og vinterens juniortrening i simulatorrommet i Eidsvåg Fabrikker. Klubbens medlemmer mellom 7-19 år kan melde seg på treningene.


Treningstider:


Birdie 1 (7-12 år): Annenhver tirsdag kl. 17-18 fra 15.november.

(Datoer: 15.nov-29.nov-13.des og 10.jan-24.jan-7.feb-7.mars-21.mars)


Birdie 2 (7-12 år): Annenhver onsdager kl. 18-19 fra 16.november.

(Datoer: 16.nov-30.nov-14.des og 11.jan- 25.jan-8.feb-8.mars-22.mars)


Eagle 1 (13-19 år): Annenhver onsdag kl. 19-20 fra 16.november.

(Datoer: 16.nov-30.nov-14.des og 11.jan- 25.jan-8.feb-8.mars-22.mars)


Max. 4 spillere pr.gruppe/minimum 2.


Trener er Marc Rogers. Han er tilstede på treningene tirsdag 15.nov/onsdag 16.nov/ og tirsdag 13.des/onsdag14.des. Datoer for når trener er tilstede etter nyttår kommer senere. Fokuset når trener er tilstede er opplæring i simulator / Trackman, og teknikk og treningsoppgaver som kan utføres de treningene når trener ikke er tilstede. Foreldre/foresatte må ta ansvar for at juniorene kommer seg inn i lokalet / får satt i gang simulatoren osv. om de ikke kan dette selv når trener ikke er tilstede.

Treningsavgift kr 500. Dette faktureres når treningene er kommet i gang.

Påmeldingsfrist er mandag 14.november. Påmelding i netbooking


Klubben håper også at juniorene i større grad spiller og trener på egenhånd/ sammen med andre juniorer i simulatoren (og utendørs!). Juniorer betaler halv pris i simulatoren i enkelte tidsrom og juniorene booker da tid selv i Golfbox på de tidene som skulle passe (disse tidsrommene er nå utvidet).

Se mer info nederst.


NB. Om det er fullt i den gruppen du prøve å melde deg på: send en e-post til info@bgk.no så ser vi på muligheten for å sette opp flere grupper.


Det er stor pågang etter simulatortider fra medlemmene i "primetime" på ettermiddagene, så klubben prøver å legge opp til en fornuftig balanse av vanlige bookinger og juniortreninger.


Elite og Albatrossgruppene starter også opp med treninger. Klubben har direkte kontakt med spillerne om treningstidene.

Mer informasjon:


Junioravtale i simulator: Juniorer betaler halv pris mandag-torsdag mellom kl. 6-16, fredager kl. 6-18 og på lørdager og søndager mellom kl. 6-12, for å oppmuntre mer mer egentrening og utvikling. Junioren må selv booke i Golfbox for å få halv pris. Dette tilbudet gjelder kun når juniorer skal trene selv eller sammen med andre juniorer. Det gjelder ikke når foreldre/voksne er med å spiller.

De spillerne og foreldre som ikke har lagt til telefonnummeret til låssystemet, slik at de kan åpne døren til simulatorrommet, må sende en mail til info@bgk.no med navn og nummer i god tid før første trening.

Her er oversikt over gruppene i Team Bergen Golf:167 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page