top of page

Juniortrening i simulatoren


Velkommen til høstens og vinterens juniortrening i simulatorrommet i Eidsvåg Fabrikker. Klubbens medlemmer mellom 7-19 år kan melde seg på treningene.

Treningstider:


-Mandager kl. 16-17 fra 15.november: Birdie (7-12 år)

(Datoer: 15.nov-13.des og 10.jan-14.mars)


-Onsdager kl. 16-17 fra 17.november: Eagle (13-19 år)

(Datoer: 17.nov-15.des og 12.jan-16.mars)


-Onsdager kl. 17-18 fra 17.november: Birdie (7-12 år)

(Datoer: 17.nov-15.des og 12.jan-16.mars)


Max. 4 spillere pr.gruppe/minimum 2.


Trener er Marthe Wold. Hun er tilstede på første trening og kommer deretter hver tredje trening. Fokuset når trener er tilstede er teknikk og treningsoppgaver som kan utføres de treningene når trener ikke er tilstede.

Treningsavgift kr 900. Dette faktureres når treningene er kommet i gang.

Påmeldingsfrist er fredag 12.november. Påmelding i netbooking


NB. Om det er fullt i den gruppen du prøve å melde deg på: send en e-post til info@bgk.no så ser vi på muligheten for å sette opp flere grupper.


Elite og Albatrossgruppene starter også opp med treninger. Trenerne har direkte kontakt med spillerne om treningstidene.

Mer informasjon:


Junioravtale: Juniorer betaler halv pris i simulatoren fredager mellom kl. 9-18, og på lørdager og søndager mellom kl. 6-11, for å oppmuntre mer mer egentrening og utvikling. Junioren må selv booke i Golfbox for å få halv pris. Dette tilbudet gjelder kun når juniorer skal trene selv eller sammen med andre juniorer. Det gjelder ikke når foreldre/voksne er med å spiller.

De spillerne og foreldre som ikke har lagt til telefonnummeret til låssystemet, slik at de kan åpne døren til simulatorrommet, må sende en mail til info@bgk.no med navn og nummer i god tid før første trening.

Her er oversikt over gruppene i Team Bergen Golf:164 views0 comments

Comentários


bottom of page