top of page

Invitasjon til Glyn Cup og Ladies Cup; i samarbeid med Onlinegolf.no


Lørdag 15.juni arrangeres de tradisjonsrike brutto slagspills turneringene Glyn Cup og Ladies Cup, i år i samarbeid med Onlinegolf.no / Bergen Golfsenter.


Onlinegolf.no sponser Glyn Cup og Ladies Cup med gavekort på kr 10,000 som fordeles utover premiebordet. I tillegg trekkes det en vinner av et par med Puma golfsko.


GLYN CUP/LADIES CUP 2024


Spilleform: Slagspill – brutto over 18 hull


Bane: Bergen Golfklubb


Banestart: Kl. 9:30


Klasser:

·         Klasse A (Glyn Cup): Herrer 11-99 år, HCP +8,0 - 24

·         Klasse B (Ladies Cup): Damer 11-99 år, HCP +8,0 – 30


Glyn Cup ble gitt til Bergen Golfklubb av Reidar Frønsdal og Nordisk Hattefabrikk i 1955. I 1999 startet Reidars barnebarn Bergen Golfsenter og senere Onlinegolf.no. I år feirer Bergen Golfsenter/Onlinegolf.no 25 år og bidrar med kr 10,000 i gavekort som fordeles utover premiebordet til de beste spillerne i Glyn Cup og Ladies Cup. I tillegg deles det ut en trekkepremie på et valgfritt par med sko fra Puma, som nå er Viktor Hovlands skosponsor.. 


Påmelding:

Turneringen er åpen for både medlemmer i Bergen Golfklubb og medlemmer i andre klubber, men merk at det er noen begrensninger på antall deltagere og hvem som kan vinne selve pokalene.


Max antall deltakere: 52 (36 herrer og 16 damer)

2/3 av startfeltet for både damer og herrer er reservert til Bergen Golfklubbs medlemmer.

Om det ikke fylles opp med deltagere i en klasse eller av Bergen Golfklubbs medlemmer, fylles det på fra ventelisten.


Venteliste: Laveste handicap


Startkontingent kr 170 for voksen og Kr 85 for junior.


Evt. Greenfee kr 450.


Premiering:

·      Selve vandrepokalene for Glyn Cup og Ladies Cup går til beste spiller fra Bergen Golfklubb, dette i henhold til turneringenes statutter.

·      Gavekort på kr 10,000 fra Bergen Golfsenter/onlinegolf.no fordeles utover premiebordet, fordelingen blir avhengig av hvor mange som er med i de to klassene.

·      Golfsko fra Puma som trekkepremie.

Avgjørelser: Omspill på hull 18 evt. et annet hull til vi har en vinner.146 views0 comments

Recent Posts

See All

Uttak av spillere til Lag-NM 2024

Følgende spillere er tatt ut til å representere Bergen Golfklubb i årets Lag-NM: Lag-NM Junior Gutter Elite Fana GK 31.juli-2.august Herman Birkeland Simen Johannesen Øvrige spillere blir tatt ut i sa

To parturneringer før sommerpausen

Bergen Pairs og Bergen Greensome er de siste klubbturneringene før det blir turneringspause frem til august. Bergen Pairs spilles lørdag 29.juni. Spilleform er bestball over 18 hull, 2-mannslag. Berge

Comments


bottom of page