top of page

De yngste var best i avslutningen

Turneringens yngste deltagere, 12-åringene Herman Rekve Birkeland og Lisa Bildøy Larsen, ble også turneringens vinnere da avslutningsturneringen, Polardrikk Kaffe Cup, ble arrangert søndag 26.september.

I spilleform bestball fikk laget 46 poeng, samme som laget med Trond Hølleland og Roar Klepsvik, men med lavere spillehandicap vant Birkeland/Larsen.

På tredjeplass fulgte Per Kristian Nygård og Stian Nygård.

Longest drive på hull 5/14 ble vunnet av Alexander Samal og Christina Wilberg.

Closest to the pin på hull 9/18 ble vunnet av Trond Hølleland.

Stor takk til Polardrikk for et strålende arrangement, med masse god mat, drikke og giveaways til deltagerne. Vi takker også Eidsvåg Fabrikker Catering som grillet nydeligere hamburgere etter runden.

288 views0 comments

Recent Posts

See All

Ny e-postadresse til proshop/booking

Henvendelser til klubben som gjelder "tidsnære" saker angående booking/starttider/turneringer/proshop kan sendes til proshop@bgk.no. Denne e-posten besvares i hele proshopens åpningstider. Evt. kan ma