top of page

Damene inviterer til Texas Scramble (Avlyst)

Updated: Sep 23, 2022


Dette arrangementet må dessverre avlyses på grunn av sykdom og frafall i arrangørgruppen. Startkontingentene tilbakebetales automatisk.

Vi satser på å sette arrangementet opp igjen til våren.


Damenes inviterer til felles arrangement med Herrene! Texas Scramble turnering etterfulgt av fest i klubbhuset!


Lørdag 24. sept fra kl. 16.00.


Turnering starter kl. 16.00 - festen starter kl. 18.30-ish!


Texas Scramble er et lagspill (3-5 på hvert lag) der alle spillerne slår ut, så velger man den ballen som laget vurderer til å ligge best an, og så slår alle på laget videre derfra. Dette gjentas til ballen er i hullet.


Turneringen er 9 hull. Alle spiller fra rød tee. Siden alle spiller neste ball fra samme sted, vil en få god tid til å bli kjent med de en spiller i flight sammen med.


Dette blir som vanlig kjempegøy!


Turneringen er åpen for alle Bergen Golfklubbs medlemmer og vi ønsker spesielt nye spillere velkommen til å bli kjent med spillere i både Dame- og Herregruppen.


Startkontingent kr 75,- pr. spiller. Selve festen er valgfri, men et hett tips er at det er der premieutdeling foregår. Velkomstdrink etter runden og en deilig høstgryte kr. 225,- per person. Ta med egen drikke til festen. Det er også anledning til å "ta med sin bedre halvdel" om ikke denne ønsker å spille turnering, også kr. 225,-. All betaling via Vipps ved påmelding.


Man kan IKKE komme med innspill på hvem man ønsker å spille på lag med, lagene vil bli delt inn basert på jevnest mulig HCP mellom de ulike lag.Hvert lag får et laghandicap basert på handicapet til spillerne på laget. Handicapet blir justert prosentvis etter hvor mange som er på laget, etter standardanbefalinger fra NGF.


Det blir også en premie for closest to pin på hull 9!


122 views0 comments

Recent Posts

See All

Uttak av spillere til Lag-NM 2024

Følgende spillere er tatt ut til å representere Bergen Golfklubb i årets Lag-NM: Lag-NM Junior Gutter Elite Fana GK 31.juli-2.august Herman Birkeland Simen Johannesen Øvrige spillere blir tatt ut i sa

To parturneringer før sommerpausen

Bergen Pairs og Bergen Greensome er de siste klubbturneringene før det blir turneringspause frem til august. Bergen Pairs spilles lørdag 29.juni. Spilleform er bestball over 18 hull, 2-mannslag. Berge

Comments


bottom of page