top of page

Resultater fra Flaggpokalen


Morgenfrosten gjorde at starten av Flaggpokalen ble flyttet til kl. 12, ble kuttet ned til 9 hull og at spillerne måtte starte på hull 2. Herreklassen ble vunnet av Eirik Eikeland, som brukte opp sine tildelte slag og plantet flagget 2 meter fra hullet på hull 11. På Klungreseth ble nr. 2 i herreklassen, mens Kim Fluge tok tredjeplassen. Siren Larsen vant dameklassen og plantet flagget 6 meter fra hullet på hull 10. Siren vant foran Anita Sognnes og Margrethe Kvalvåg. Juniorklassen ble vunnet av Amine Rabben Solheim, som endte 35 meter fra hullet på hull 11. Amine vant foran Simen Johannessen og Charlotte Lütken-Larsen. Vi gratulerer vinnerne av turneringen; en turnering som har blitt spilt siden 1953.


370 views0 comments

Recent Posts

See All

Reduserte åpningstider 18-21.juli

I perioden torsdag 18.juli t.o.m. søndag 21.juli blir det reduserte åpningstider i proshop/klubbhus: Torsdag 18.juli: kl. 10-18 Fredag 19.juli: kl. 10-18 Lørdag 20.juli: kl. 10-17 Søndag 21.juli: kl.1

bottom of page