top of page

Resultater fra Flaggpokalen


Morgenfrosten gjorde at starten av Flaggpokalen ble flyttet til kl. 12, ble kuttet ned til 9 hull og at spillerne måtte starte på hull 2. Herreklassen ble vunnet av Eirik Eikeland, som brukte opp sine tildelte slag og plantet flagget 2 meter fra hullet på hull 11. På Klungreseth ble nr. 2 i herreklassen, mens Kim Fluge tok tredjeplassen. Siren Larsen vant dameklassen og plantet flagget 6 meter fra hullet på hull 10. Siren vant foran Anita Sognnes og Margrethe Kvalvåg. Juniorklassen ble vunnet av Amine Rabben Solheim, som endte 35 meter fra hullet på hull 11. Amine vant foran Simen Johannessen og Charlotte Lütken-Larsen. Vi gratulerer vinnerne av turneringen; en turnering som har blitt spilt siden 1953.


366 views0 comments

Recent Posts

See All

De som ikke ønsker å være medlem i Bergen Golfklubb i 2024 må melde seg ut innen 31.12.23, dette i henhold til Bergen Golfklubbs lover og de lover og retningslinjer som gjelder for golfklubbene genere

Styret har vedtatt at det innføres inntaksstopp av nye medlemmer når medlemsmassen overstiger 1200 medlemmer som er 20 år og eldre i løpet av 2024. Kort oppsummert vil det si at det ikke vil bli øknin

bottom of page