top of page

Resultater fra helgens turneringer


Årets klubbmestere i putting heter Ina Løkås (damer), Fredrik Gjøen (herrer), Lisa B. Larsen (jenter) og Andreas Stald (gutter). Etterlengtet sol og nyklippede raske greener la en god ramme for mesterskapet for de 41 deltagerne. Totalt 36 "hull" på 6 forskjellige greener var utfordringen. Dagens putt stod utvilsomt Ina Løkås for. Hun satte et svin tvers over 9. greenen i omspillet mot Margrethe Kvalvåg. Det måtte også omspill til i herreklassen; Fredrik Gjøens to-putt vant mot Simens Gjeldsviks tre-putt.

VTG-Texas Scramble ble arrangert lørdag 7.september med nesten 30 deltagere; en god mix av nye medlemmer, ikke enda uteksaminerte VTG-kurs deltagere og etablerte klubbmedlemmer. Et lavterskel turneringstilbud spesielt rettet mot de med hcp 36-54, men alle medlemmer er velkommen til å være med. Deltagelse er viktigst og resultatlisten kommer i andre rekke.

Til topps gikk Team Østby Nilsen / Larsen / Larsen /Larsen/ Alling. Klubben satser på at vi får arrangert en til VTG-turnering i 2019.

Klubbens elitejuniorer gjorde det bra på Srixon Tour​ på Asker GK denne helgen:

Sander Lode ble nr. 6 i Gutter U15 og Adrian Sletten nr. 8 i Gutter U19.


64 views0 comments

Recent Posts

See All

Reduserte åpningstider 18-21.juli

I perioden torsdag 18.juli t.o.m. søndag 21.juli blir det reduserte åpningstider i proshop/klubbhus: Torsdag 18.juli: kl. 10-18 Fredag 19.juli: kl. 10-18 Lørdag 20.juli: kl. 10-17 Søndag 21.juli: kl.1

bottom of page