top of page

Klubbtrening og VTG-turnering


Klubbtrening er trening for medlemmer av Bergen Golfklubb med handicap mellom 36-54.

Det er ledige plasser på treningen i dag, tirsdag 27.8 kl. 18 og kl. 19

Dette legges opp som et ukentlig møtepunkt for medlemmene i denne handicapkategorien fra 20 år og oppover. Det blir enkel trening på chip, putt, sving etc og ellers informasjon om hva som skjer på klubben. Trener er Christoffer Solheim. (For mer individuell teknikktrening anbefales protimer med Head Pro. Juniorer deltar på juniortrening) Det koster ikke noe å delta. bli med du også ! Du kan også kontakte trener Christoffer Solheim om klubbtrening. E-post: christoffer@bgk.no Tlf: 404 62 380

VTG TEXAS SCRAMBLE 3 - 2019

Lørdag 7.september kl. 11.00

Turneringen er forbeholdt dere med HCP 36-54 men vi trenger også noen etablerte golfere som kan være med som lagkapteiner og veiledere. Turneringen er gratis og klubben står for premieringen i klubbhuset etter endt turnering.

Texas Scramble er et lagspill der alle spillerne slår ut, så velger man den ballen som ligger best an og så slår alle fire videre derfra. Dette gjentas til ballen er i koppen.

Alle spillerne på laget må ha minst ett tellende utslag.

Dette blir som vanlig kjempegøy!

Christoffer Solheim E-post: christoffer@bgk.no Tlf: 404 62 380


98 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page