top of page

Vetle legger opp


Vetle Marøy har bestemt seg for å legge opp som profesjonell golfspiller. Han har de siste årene spilt profesjonelt i Skandinavia, Spania og USA, men har ikke oppnådd de resultatene han har ønsket for videre satsing. Manglende motivasjon og begrensede ressurser bidrar også til at han avslutter proffkarrieren nå, før høstens qualifying schools i USA og Europa.

Vetle har vært blant Norges største talenter siden tidlig junioralder. Han ble klubbmester for herrer i 2007 da han var 12 år gammel. I 2012 vant han French International Boys Championship og i 2015 NJCCAA National Championship i USA. Han har vunnet en hel haug med nasjonale juniorturneringer og fikk bl.a sølv i NM i 2015. Beste profesjonelle resultatet var en 3.plass på EccoTour i Danmark i 2017. Vetle ble profesjonell i 2016, da han var ranket som den 171 beste amatøren i verden.

Til tross for at han legger opp som aktiv turneringsspiller regner vi med at Vetle blir å se på golfklubben titt og ofte, i tillegg til å representere klubben i Lag-NM i mange mange år fremover.

På bildet: Vetle Marøy vinner åpningsturneringen på Meland i 2011

Foto: Peter H.B. Andersen/Bergensavisen


1,257 views0 comments

Recent Posts

See All

Ny e-postadresse til proshop/booking

Henvendelser til klubben som gjelder "tidsnære" saker angående booking/starttider/turneringer/proshop kan sendes til proshop@bgk.no. Denne e-posten besvares i hele proshopens åpningstider. Evt. kan ma

bottom of page