Adrian og Amine ble klubbmestre for juniorer!


Adrian og Amine ble klubbmestre for juniorer! Regn og våt bane stoppet ikke klubbens juniorer fra solid spill og imponerende innsats mandag og tirsdag under klubbmesterskapet for juniorer. Adrian Sletten vant gutteklassen foran Sander Lode og August Hvide. Amine Solheim Rabben vant jenteklassen foran Emma Helgesen og Lisa Bildøy Larsen. 15 spillere deltok. Klubben gratulerer!

Resultater


112 views0 comments

Recent Posts

See All

Følgende spillere er tatt ut til å representere Bergen Golfklubb i Lag-NM herrer og damer: Lag-NM Herrer 1.divisjon Stiklestad GK 15-17.juli -Spillende kaptein er Adrian Sletten. -Andreas Stald -Trym

Følgende spillere er tatt ut for å representere Bergen Golfklubb: Lag-NM Junior Jenter 1.divisjon Hauger GK 30.juni-1.juli: -Lisa Bildøy Larsen -Amine Solheim Rabben Kaptein: Ørjan Larsen Lag-NM Junio