top of page

14.plass i NM/helgens resultater


Vetle Marøy kom på delt 14.plass under NM på Losby GK. Vetle var 12 slag bak vinneren, Kevin Wright fra Miklagard GK.

Resultater NM

Søndag ble det arrangert Norsk Seniorgolf-turnering på BGK. BGKs spillere dominerte klasse 1, hvor Svein Oliver Vedaa vant foran Tellef Øy. Klasse 2 ble vunnet av Hans-Magne Ellingsen fra Fana GK foran Willy Teigland fra BGK; klasse 3 ble vunnet av Erik Just-Olsen fra Bjørnefjorden GK foran Terje Mellingen og Tom Birkeland fra BGK; og klasse 5 ble vunnet av Carl Gustav Skønberg fra BGK. Vi gratulerer!

Resultater NSG

På Voss GK ble det arrangert Narvesen Tour for juniorer. Beste resultat fra BGKs spillere var av Sander Lode. Han vant bruttoklassen for gutter 13-15 år med en runde på 73 slag.

Resultater Narvesen Tour


90 views0 comments

Recent Posts

See All

De som ikke ønsker å være medlem i Bergen Golfklubb i 2024 må melde seg ut innen 31.12.23, dette i henhold til Bergen Golfklubbs lover og de lover og retningslinjer som gjelder for golfklubbene genere

Styret har vedtatt at det innføres inntaksstopp av nye medlemmer når medlemsmassen overstiger 1200 medlemmer som er 20 år og eldre i løpet av 2024. Kort oppsummert vil det si at det ikke vil bli øknin

bottom of page