top of page

8.plass i Lag-NM, og best i byn


En strålende 67-runde fra Vetle Marøy på singelrunden søndag sikret 8.plassen for BGK i Lag-NM herrer på Stavanger GK. Ole Ramsnes hadde 71 slag, mens Adrian Sletten hadde 73 slag på singelrunden. Edevard Hvide hadde den ikke-tellende runden. De 10 beste lagene beholdt plassen i elitedivisjonen, så Fana GK rykket dessverre ned med sin 11.plass. Stavanger GK vant for både herrer og damer.

På bildet ser vi laget fra BGK (fra venstre): Vetle Marøy, Adrian Sletten, Edevard Hvide og Ole Ramsnes.

Resultater Lag-NM


236 views0 comments

Recent Posts

See All

De som ikke ønsker å være medlem i Bergen Golfklubb i 2024 må melde seg ut innen 31.12.23, dette i henhold til Bergen Golfklubbs lover og de lover og retningslinjer som gjelder for golfklubbene genere

Styret har vedtatt at det innføres inntaksstopp av nye medlemmer når medlemsmassen overstiger 1200 medlemmer som er 20 år og eldre i løpet av 2024. Kort oppsummert vil det si at det ikke vil bli øknin

bottom of page