top of page

Helgens turneringsresultater


Øyvind Bjørnestad (på bildet) fra Fana GK vant søndagens Bergen Cup/Region Tour på BGK. På plassene bak fulgte Simen Gjeldsvik og Alexander Haukedal fra BGK.

Lørdag ble det arrangert Hordaland Seniorgolf på BGK. Terje Mellingen vant klasse B Herrer, foran Dag Tore Gaupås og Flemming Rasmussen. Klasse B Damer ble vunnet av Oddbjørg Briars, foran Turid Norevik. Med andre ord: full BGK dominans i begge klassene.

Klasse A Herrer ble vunnet av Perry Kristiansen fra Fana GK og klasse A damer Marina Fosse fra Fana GK.

På Srixon Tour på Haugaland GK ble Sander Lode nr. 11 i Gutter 13-15 og Adrian Sletten nr. 20 i Gutter 16-19.


299 views0 comments

Recent Posts

See All

Uttak av spillere til Lag-NM 2024

Følgende spillere er tatt ut til å representere Bergen Golfklubb i årets Lag-NM: Lag-NM Junior Gutter Elite Fana GK 31.juli-2.august Herman Birkeland Simen Johannesen Øvrige spillere blir tatt ut i sa

To parturneringer før sommerpausen

Bergen Pairs og Bergen Greensome er de siste klubbturneringene før det blir turneringspause frem til august. Bergen Pairs spilles lørdag 29.juni. Spilleform er bestball over 18 hull, 2-mannslag. Berge

bottom of page