Startliste Lagersjefen.no Open


Startlisten til Lagersjefen.no Open er klar! Turneringen går over 9 hull med shotgunstart kl. 10.00, så man bør senest hente scorekort/betale startkontingent kl. 9.30.Det er fortsatt venteliste så det er viktig at de som eventuelt ikke kan delta gir beskjed så fort som mulig til Tlf. 55199186 eller info@bgk.no

Startkontingenten er kr 150, som inkluderer fine premier og enkel matservering etter runden. Startkontingenten kan Vippses til Bergen Golfklubb på forhånd (kvittering vises for å få scorekortet) eller man kan betale i kassen.

Merk at de lokale reglene på scorekortet ikke lengre er gjeldende. De nye lokale reglene står på infotavlen ved rød tee nr. 1 eller her. I tillegg er det ballplassering innenfor ett utbrettet scorekort (ikke nærmere hullet) på fairwayhøyde eller lavere (fairway og fringe)

Lykke til!

Startliste Lagersjefen.no Open


235 views0 comments

Recent Posts

See All

Følgende spillere er tatt ut til å representere Bergen Golfklubb i Lag-NM herrer og damer: Lag-NM Herrer 1.divisjon Stiklestad GK 15-17.juli -Spillende kaptein er Adrian Sletten. -Andreas Stald -Trym