top of page

Startliste Lagersjefen.no Open


Startlisten til Lagersjefen.no Open er klar! Turneringen går over 9 hull med shotgunstart kl. 10.00, så man bør senest hente scorekort/betale startkontingent kl. 9.30.Det er fortsatt venteliste så det er viktig at de som eventuelt ikke kan delta gir beskjed så fort som mulig til Tlf. 55199186 eller info@bgk.no

Startkontingenten er kr 150, som inkluderer fine premier og enkel matservering etter runden. Startkontingenten kan Vippses til Bergen Golfklubb på forhånd (kvittering vises for å få scorekortet) eller man kan betale i kassen.

Merk at de lokale reglene på scorekortet ikke lengre er gjeldende. De nye lokale reglene står på infotavlen ved rød tee nr. 1 eller her. I tillegg er det ballplassering innenfor ett utbrettet scorekort (ikke nærmere hullet) på fairwayhøyde eller lavere (fairway og fringe)

Lykke til!


239 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page