top of page

Startliste Lagersjefen.no Open


Startlisten til Lagersjefen.no Open er klar! Turneringen går over 9 hull med shotgunstart kl. 10.00, så man bør senest hente scorekort/betale startkontingent kl. 9.30.Det er fortsatt venteliste så det er viktig at de som eventuelt ikke kan delta gir beskjed så fort som mulig til Tlf. 55199186 eller info@bgk.no

Startkontingenten er kr 150, som inkluderer fine premier og enkel matservering etter runden. Startkontingenten kan Vippses til Bergen Golfklubb på forhånd (kvittering vises for å få scorekortet) eller man kan betale i kassen.

Merk at de lokale reglene på scorekortet ikke lengre er gjeldende. De nye lokale reglene står på infotavlen ved rød tee nr. 1 eller her. I tillegg er det ballplassering innenfor ett utbrettet scorekort (ikke nærmere hullet) på fairwayhøyde eller lavere (fairway og fringe)

Lykke til!

Startliste Lagersjefen.no Open


237 views0 comments

Recent Posts

See All

De som ikke ønsker å være medlem i Bergen Golfklubb i 2024 må melde seg ut innen 31.12.23, dette i henhold til Bergen Golfklubbs lover og de lover og retningslinjer som gjelder for golfklubbene genere

Styret har vedtatt at det innføres inntaksstopp av nye medlemmer når medlemsmassen overstiger 1200 medlemmer som er 20 år og eldre i løpet av 2024. Kort oppsummert vil det si at det ikke vil bli øknin

bottom of page