top of page

Invitasjon til dametrening


BERGEN GOLFKLUBB INVITERER TIL DAMETRENING!

Nå kan du hver torsdag frem til sommeren hive deg på spennende dametreninger, denne gangen med kvinnelig instruktør! 24 år gamle Marthe Wold har selv vunnet NM for damer, både som individuell og for lag, og ønsker å dele sine kunnskaper med deg slik at du skal få så mye glede av golfen som mulig.

Treningstider:

Torsdag 9.mai, 16.mai, 23.mai, 6.juni, 13.juni, 20.juni

Gruppe 1: Kl. 17-18

Gruppe 2: Kl. 18-19

Gruppe 3: Kl. 19-20

Max. 6 stk. Pr.gruppe

Treningsavgift: Kr 600 pr.pers (betales i proshopen før første trening)

Håper å se mange av dere der!

Marthe Wold marthegolf@gmail.com

Påmelding


242 views0 comments

Recent Posts

See All

De som ikke ønsker å være medlem i Bergen Golfklubb i 2024 må melde seg ut innen 31.12.23, dette i henhold til Bergen Golfklubbs lover og de lover og retningslinjer som gjelder for golfklubbene genere

Styret har vedtatt at det innføres inntaksstopp av nye medlemmer når medlemsmassen overstiger 1200 medlemmer som er 20 år og eldre i løpet av 2024. Kort oppsummert vil det si at det ikke vil bli øknin

bottom of page