top of page

Vellykket klubbmesterskap i putting


Det første klubbmesterskapet i putting med avholdt søndag 7.oktober. Med hele 40 deltagere og masse positive tilbakemeldinger fra deltakerne må det sies å være et vellykket arrangement, og et konsept vi fortsetter med i fremtiden. Konkurransen gikk over 6 greener, med 3 "hull" pr. green. To runder rundt denne sløyfen blir 36 hull totalt. Alle hullene hadde par 2. Beste score totalt ble Alexander Samal med én under par, og med det vant han med ètt slag i den meget jevne herreklassen. Margrethe Kvalvåg vant dameklassen på 7 over par. Jenteklassen ble vunnet av Amine Solheim Rabben på 13 over par. I gutteklassen måtte det omspill til for å kåre en vinner. Andreas Stald og Karl Johan Angelskår var begge 14 over par etter ordinært spill, men det ble Karl Johan som seiret i omspillet.


402 views0 comments

Recent Posts

See All

Reduserte åpningstider 18-21.juli

I perioden torsdag 18.juli t.o.m. søndag 21.juli blir det reduserte åpningstider i proshop/klubbhus: Torsdag 18.juli: kl. 10-18 Fredag 19.juli: kl. 10-18 Lørdag 20.juli: kl. 10-17 Søndag 21.juli: kl.1

bottom of page