Avslutningsturneringen utsatt til 13.okt.


Avslutningsturneringen arrangeres i år i samarbeid med Bergen Golfsenter.

Turneringen er utsatt til lørdag 13.oktober, og blir over 9 hull.

I år blir spilleformen bestball (2 og 2 på lag). Historisk sett har dette vært en turnering hvor spilleformen har variert fra år til år. De siste årene har den kun vært spilt som en 18 hulls individuell turnering, men planen er nå å i hvertfall variere litt på spilleformene fra år til år. Alle deltagerne i turneringen får en gratis prøvetime på simulator på Bergen Golfsenter (må brukes før jul og registreres i resepsjonen på BGS før spill). I tillegg får vinnerlaget i turneringen ètt års medlemskap på Bergen Golfsenter (inkluderer gratis simulatortimer m.m) Vi lover fine premier i tillegg til dette.

Startkontingent kr 200 pr. pers/juniorer kr. 100 (inkluderer suppe etter runden). Greenfeemedlemmer av BGK betaler kr 250 i greenfee.

Påmelding


125 views0 comments

Recent Posts

See All
1/1
Kontakt oss:
Tlf Proshop/Administrasjon: 55 19 91 80
E-post: info@bgk.no
Besøksadresse:
Ervikveien 120 
5106 Øvre Ervik
Postadresse:
Postboks 4-Øvre Ervik
5876 Bergen
  • Facebook - White Circle