Jevnt i toppen i Bergen Greensome


Hele 8 lag hadde mellom 18 og 20 poeng i Bergen Greensome i dag. Det måtte to omspillshull til for å kåre vinneren av de to lagene med 20 poeng, Bjørnar Stald/Hilde Martinussen og Lisa B. Larsen/Ørjan Larsen. Etter totalt fire chipper og fem putter mellom lagene på det andre omspillshullet vant til slutt Larsen/Larsen med 5 mot 6 slag. Veldig hyggelig at så mange lag deltok i turneringen. Greensome er en artig spilleform som både er sosial og utfordrende. Neste turnering er Bergen Summer Open, lørdag 21.juli. Påmelding i golfbox

Resultater Bergen Greensome


212 views0 comments
1/1
Kontakt oss:
Tlf Proshop/Administrasjon: 55 19 91 80
E-post: info@bgk.no
Besøksadresse:
Ervikveien 120 
5106 Øvre Ervik
Postadresse:
Postboks 4-Øvre Ervik
5876 Bergen
  • Facebook - White Circle