top of page

Ny turnering: Bergen Greensome


9 hulls turnering lørdag 7.juli med startider fra kl. 10.30. Startkontingent kr 150 pr.spiller (Juniorer kr 75) Inkluderer is og kaffe etter runden. Premiering: Kun 1.plass premieres: 75% av startkontingenten går til vinnerlaget (gavekort i proshop)

Åpen for spillere fra alle klubber. Greenfee kr 125 (Juniorer kr 50)

Greensome: 2 spillere på lag. En modifisert form av foursome. Begge spillere slår ut fra utslagsstedet og velger deretter hvilken ball de vil spille videre. Den som ikke slo den valgte ballen slår det andre slaget, deretter spilles det som i foursome (annenhvert slag)

Hcp: Laget tildeles 50% av summen av de to spillernes hcp.

Omspill på hull 18 eller hull 1 om to eller flere lag er likt for å avgjøre 1.plassen

NB. det må være minst 6 lag påmeldt for at turneringen arrangeres.

Påmelding


76 views0 comments