top of page

Pink Cup 13.juni


Pink Cup arrangeres onsdag 13.juni på Bergen Golfklubb. Pink Cup er en veldedighetsturnering hvor alle innsamlede penger går til Rosa Sløyfe-aksjonen som arbeider for beskjempelse av brystkreft. Turneringen starter kl 18.00 og det er shotgun-start.Turneringsformen er Texas Scramble.

Donasjoner kan også Vippses til Bergen Golfklubb eller settes inn på kontonr. 5201.05.15718, merket med "Pink Cup". Vi setter også pris på gaver som kan auksjoneres bort etter turneringen. Påmelding til turneringen er i Golfbox.


26 views0 comments

Recent Posts

See All

De som ikke ønsker å være medlem i Bergen Golfklubb i 2024 må melde seg ut innen 31.12.23, dette i henhold til Bergen Golfklubbs lover og de lover og retningslinjer som gjelder for golfklubbene genere

Styret har vedtatt at det innføres inntaksstopp av nye medlemmer når medlemsmassen overstiger 1200 medlemmer som er 20 år og eldre i løpet av 2024. Kort oppsummert vil det si at det ikke vil bli øknin

bottom of page