top of page

Full BGK dominans


I stedet for å bedrive soling og bading har tydligvis BGK-medlemmene brukt helgen til å vinne golfturneringer: På Hordaland Seniorgolf på hjemmebane ble det seier til våre medlemmer i alle klassene. Vi gratulerer Flemming Rasmussen, Jan Olav Jørgensen, Oddbjørg Briars og Anita Sognnes. På Bjørnefjorden GK vant Alexander Haukedal Region Tour på lørdag. Søndag var det Region Tour på BGK, og som forventet ble det en kamp mellom våre profesjonelle spillere Vetle Marøy og Ole Ramsnes (til høyre på bildet). Ole senket en lang putt for par på siste hullet og vant dermed med ett slag foran Vetle. Julie Hovland (til venstre på bildet) fra Oslo GK vant dameklassen. Det var mye skryt for bra bane og meget gode greener under Region Tour. Stor takk til banemannskapet for alt arbeidet som er lagt ned. Vi vil også gi en stor takk til de frivillige som har vært med å arrangere turneringene på hjemmebane i helgen.


179 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page