top of page

Full BGK dominans


I stedet for å bedrive soling og bading har tydligvis BGK-medlemmene brukt helgen til å vinne golfturneringer: På Hordaland Seniorgolf på hjemmebane ble det seier til våre medlemmer i alle klassene. Vi gratulerer Flemming Rasmussen, Jan Olav Jørgensen, Oddbjørg Briars og Anita Sognnes. På Bjørnefjorden GK vant Alexander Haukedal Region Tour på lørdag. Søndag var det Region Tour på BGK, og som forventet ble det en kamp mellom våre profesjonelle spillere Vetle Marøy og Ole Ramsnes (til høyre på bildet). Ole senket en lang putt for par på siste hullet og vant dermed med ett slag foran Vetle. Julie Hovland (til venstre på bildet) fra Oslo GK vant dameklassen. Det var mye skryt for bra bane og meget gode greener under Region Tour. Stor takk til banemannskapet for alt arbeidet som er lagt ned. Vi vil også gi en stor takk til de frivillige som har vært med å arrangere turneringene på hjemmebane i helgen.

Resultater fra alle regional turneringer


178 views0 comments

Recent Posts

See All

De som ikke ønsker å være medlem i Bergen Golfklubb i 2024 må melde seg ut innen 31.12.23, dette i henhold til Bergen Golfklubbs lover og de lover og retningslinjer som gjelder for golfklubbene genere

Styret har vedtatt at det innføres inntaksstopp av nye medlemmer når medlemsmassen overstiger 1200 medlemmer som er 20 år og eldre i løpet av 2024. Kort oppsummert vil det si at det ikke vil bli øknin

bottom of page