top of page

Sommerskoler for juniorer


Sommerskole for juniorer:

Sommerskole 1 juni:Mandag 25.juni-Onsdag 27.juni Kl. 9.30-15.00

Sommerskole 2 august:Mandag 6.august-Onsdag 8.august Kl. 9.30-15.00

Barn i alderen 7-14 år er velkommen til de grønne markene på Åstveit for å kose seg med golf og morro. Både nye og erfarne golfere er velkommen. De som ikke har Veien til Golf-kurs/Grønt Kort vil bli godkjent for dette så lenge de er deltagende alle dagene. Køller kan lånes under kurset, men det anbefales alle å ha egne køller med bag. Bergen Golfklubb har utstyr til juniorer i alle aldre til salgs i butikken. Lunch er inkludert.

Ordinære priser:

Medlemmer Bergen Golfklubb: Kr 1200

Ikke-medlemmer Bergen Golfklubb: Kr 1500

Innehavere av BT fordel får 20% rabatt på disse prisene. Gjelder for inntil 3 barn.


244 views0 comments
bottom of page