top of page

Dugnad 7.april: avlyst


Den planlagte dugnaden lørdag 7.april er avlyst pga dårlig påmelding og uforutsigbart vær.

Dugnadene søndag 8.april, lørdag 14.april og søndag 15.april opprettholdes (alle dager kl. 10-15)

Vi ser ann i forhold til vær og arbeidsoppgaver om det blir satt opp flere fellesdugnader før banen åpner.

I et eget prosjekt skal en del av kledningen på klubbhuset skiftes ut og klubbhuset males. Tim Skønberg står ansvarlig for malingen, men trenger flere medhjelpere. Malingen av klubbhuset er planlagt til siste uken i april. Kontakt Tim om du kan hjelpe til: Tlf. 451 24 756

Påmelding til dugnadene er under turneringer i Golfbox

Les mer om dugnad/frivillighetsarbeid

Les mer om kontingenter/dugnad


58 views0 comments

Recent Posts

See All

De som ikke ønsker å være medlem i Bergen Golfklubb i 2024 må melde seg ut innen 31.12.23, dette i henhold til Bergen Golfklubbs lover og de lover og retningslinjer som gjelder for golfklubbene genere

Styret har vedtatt at det innføres inntaksstopp av nye medlemmer når medlemsmassen overstiger 1200 medlemmer som er 20 år og eldre i løpet av 2024. Kort oppsummert vil det si at det ikke vil bli øknin

bottom of page