Juniortreningen starter opp igjen


Trening på Bergen Golfsenter starter opp igjen torsdag 11.januar kl. 18-19. Deretter blir det trening: 18.jan, 25.jan, 1.feb, 8.feb, 15.feb, 8.mars, 15.mars og 22.mars Egenandel for å delta er kr 500. Dette blir fakturert når treningen er i gang. Resten av simulatorkostnadene blir sponsret av JOA Gruppen og Jack & Jones! Fint om alle som vil delta bekrefter sin deltagelse på Facebooksiden BGK Junior Team eller sender epost til info@bgk.no Nye juniormedlemmer i klubben ønskes velkommen til å bli med. Kontakt Ørjan Larsen orjan@bgk.no Tlf 93446387 eller Christoffer Solheim christoffer@bgk.no

Tlf 40462380 om du har noen spørsmål.


60 views0 comments

Recent Posts

See All

Følgende spillere er tatt ut til å representere Bergen Golfklubb i Lag-NM herrer og damer: Lag-NM Herrer 1.divisjon Stiklestad GK 15-17.juli -Spillende kaptein er Adrian Sletten. -Andreas Stald -Trym

Følgende spillere er tatt ut for å representere Bergen Golfklubb: Lag-NM Junior Jenter 1.divisjon Hauger GK 30.juni-1.juli: -Lisa Bildøy Larsen -Amine Solheim Rabben Kaptein: Ørjan Larsen Lag-NM Junio