top of page

Veien til Golf-kurs: Kun kr 999,- !


"Off-season" tilbud til sponsorer, bedrifter og grupper:

Bergen Golfklubb har nå et kjempetilbud på Veien til Golf-kurs - det obligatoriske kurset du trenger for å spille golf på bane i Norge og i utlandet. Supertilbudet på kr 999,- forutsetter det følgende:

  • Kurset må påbegynnes med teori i perioden mellom 1.11.17 og 15.3.18. Denne teoridelen (ca.2 timer) kan avholdes hos bedriften rett etter arbeidstid, i lunchen e.l., eller i klubbhuset til Bergen Golfklubb. Resten av kurset (golftrening/spill) avholdes i samme periode eller etter påske på Bergen Golfklubb.

  • Minimum antall deltagere for kurs: 6

  • Kursprisen på kr 999,- (ordinært kr 1600) forutsetter at minst halvparten av kursdeltagerne melder seg inn med VTG-medlemskap på Bergen Golfklubb i 2018. Her har vi også et supertilbud: Kr 1600 for fritt spill hele 2018 (ordinær pris ca. 6300)

  • «Off-season» tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud. Juniorer har 50% rabatt og studenter har 20% rabatt.

  • Individuelt kurs tilbys i samme periode til kr 3600 (Kurs og medlemskap)

For mer informasjon og påmelding:

Ørjan Larsen

Daglig leder/Trener,

Tlf. 934 46 387

Epost: orjan@bgk.no

Christoffer Solheim

Klubbkoordinator/trener

Tlf. 404 62 380

Epost: christoffer@bgk.no

Vi ønsker deg velkommen som ny golfspiller på Bergen Golfklubb !

Tilbudet som PDF


186 views0 comments

Recent Posts

See All

De som ikke ønsker å være medlem i Bergen Golfklubb i 2024 må melde seg ut innen 31.12.23, dette i henhold til Bergen Golfklubbs lover og de lover og retningslinjer som gjelder for golfklubbene genere

Styret har vedtatt at det innføres inntaksstopp av nye medlemmer når medlemsmassen overstiger 1200 medlemmer som er 20 år og eldre i løpet av 2024. Kort oppsummert vil det si at det ikke vil bli øknin

bottom of page