Sander og Adrian vinnere av Tertnes Holding Juniorstipend


Sander Lode (i midten) og Adrian Sletten (til venstre) ble under juniorenes høstavslutning tildelt Tertnes Holding Juniorstipend for 2018. Stipendet dekker en "kvalitets" treningsleir i Spania med klubbens trener i mars. Det er første året stipendet deles ut, og i 5 år fremover er det to juniorer som skal plukkes ut til en treningsleir på denne måten. Anita Sognnes (til høyre) fra Tertnes Holding var tilstede under tildelingen og gratulerte de to lovende juniorene med stipendet. Klubben takker Tertnes Holding for den fantastiske støtten av klubben! Adrian og Sander kommer garantert til å bli enda vanskeligere å slå neste år...


223 views0 comments

Recent Posts

See All
1/1
Kontakt oss:
Tlf Proshop/Administrasjon: 55 19 91 80
E-post: info@bgk.no
Besøksadresse:
Ervikveien 120 
5106 Øvre Ervik
Postadresse:
Postboks 4-Øvre Ervik
5876 Bergen
  • Facebook - White Circle