Sander og Adrian vinnere av Tertnes Holding Juniorstipend


Sander Lode (i midten) og Adrian Sletten (til venstre) ble under juniorenes høstavslutning tildelt Tertnes Holding Juniorstipend for 2018. Stipendet dekker en "kvalitets" treningsleir i Spania med klubbens trener i mars. Det er første året stipendet deles ut, og i 5 år fremover er det to juniorer som skal plukkes ut til en treningsleir på denne måten. Anita Sognnes (til høyre) fra Tertnes Holding var tilstede under tildelingen og gratulerte de to lovende juniorene med stipendet. Klubben takker Tertnes Holding for den fantastiske støtten av klubben! Adrian og Sander kommer garantert til å bli enda vanskeligere å slå neste år...


241 views0 comments

Recent Posts

See All

Følgende spillere er tatt ut til å representere Bergen Golfklubb i Lag-NM herrer og damer: Lag-NM Herrer 1.divisjon Stiklestad GK 15-17.juli -Spillende kaptein er Adrian Sletten. -Andreas Stald -Trym

Følgende spillere er tatt ut for å representere Bergen Golfklubb: Lag-NM Junior Jenter 1.divisjon Hauger GK 30.juni-1.juli: -Lisa Bildøy Larsen -Amine Solheim Rabben Kaptein: Ørjan Larsen Lag-NM Junio