top of page

Vellykket jubileum


En stor takk til alle som var med på å feire Bergen Golfklubb sitt 80-års jubileum på Radisson Blu Hotell på Bryggen i går. Konfransier Vegard Slettet ledet festdeltagerne igjennom et variert og underholdende program. På agendaen var bl.a : -en introduksjon over inviterte Captains og Norgesmestere av daglig leder Ørjan Larsen -Klubbhistorikk-«Begynnelsen» av journalist Jan Arild Larsen -Tale fra styrets leder Mette Thormodesen -Etter maten tale av Anita Sognnes -Jubileumsgave til klubben fra Tertnes Holding: juniorstipend på kr 125,000 og kompetansestipend på kr 100,000. Stor takk til Tertnes Holding! -et flott musikalsk innslag fra Tron Jensen -utloddning av en overnatting på Bergens Golfklubbs fødested: Veidungsuiten på Clarion Collection Hotel Havnekontoret. Vinner ble Knut Leirevaag. -styreformann på Meland GK, Lars Barstad, overrakte klubben en oppmerksomhet i forbindelse med jubilèet -styremedlem i Norges Golfforbund, Edith Kalve, overrakte klubben en oppmerksomhet i forbindelse med jubilèet -premieutdeling for jubileumsturneringen: Vinnerne av de tre klassene var A. Petter Solheim B. Edith Kalve og C. Kim Fluge. Det ble også delt ut premier for delkonkurranser og premier trukket ut på scorekort. Resultater turnering

Om noen av deltagerne har gode bilder fra kvelden så send de gjerne til orjan@bgk.no


158 views0 comments

Recent Posts

See All

Reduserte åpningstider 18-21.juli

I perioden torsdag 18.juli t.o.m. søndag 21.juli blir det reduserte åpningstider i proshop/klubbhus: Torsdag 18.juli: kl. 10-18 Fredag 19.juli: kl. 10-18 Lørdag 20.juli: kl. 10-17 Søndag 21.juli: kl.1

bottom of page