top of page

Bergen Pairs: ny turnering, "ny" pokal


Bergen Pairs er en ny turnering som ble satt opp da Nordea Pairs ble avlyst for 2017. Vi håper uansett at Bergen Pairs skal bli en årlig turnering. Parturneringer er vanligvis veldig populære. I samme slengen prøver vi også å børste støv av noen av klubbens inaktive pokaler. Vinnerne av Bergen Pairs, Eirik Eikeland og Simen Gjelsvik, mottok derfor også vandrepokalen "Par-pokalen", gitt til klubben av tidligere captain Per Lyth Eide i 1985. På bildet er også Wedge/Gjøen (til venstre) som ble nr. 2, og Hvide/Hvide (til høyre) som ble nr. 3.


203 views0 comments

Recent Posts

See All

Uttak av spillere til Lag-NM 2024

Følgende spillere er tatt ut til å representere Bergen Golfklubb i årets Lag-NM: Lag-NM Junior Gutter Elite Fana GK 31.juli-2.august Herman Birkeland Simen Johannesen Øvrige spillere blir tatt ut i sa

To parturneringer før sommerpausen

Bergen Pairs og Bergen Greensome er de siste klubbturneringene før det blir turneringspause frem til august. Bergen Pairs spilles lørdag 29.juni. Spilleform er bestball over 18 hull, 2-mannslag. Berge

bottom of page