Bergen Pairs: ny turnering, "ny" pokal


Bergen Pairs er en ny turnering som ble satt opp da Nordea Pairs ble avlyst for 2017. Vi håper uansett at Bergen Pairs skal bli en årlig turnering. Parturneringer er vanligvis veldig populære. I samme slengen prøver vi også å børste støv av noen av klubbens inaktive pokaler. Vinnerne av Bergen Pairs, Eirik Eikeland og Simen Gjelsvik, mottok derfor også vandrepokalen "Par-pokalen", gitt til klubben av tidligere captain Per Lyth Eide i 1985. På bildet er også Wedge/Gjøen (til venstre) som ble nr. 2, og Hvide/Hvide (til høyre) som ble nr. 3.

Resultater


192 views
1/1
Åpningstider proshop/klubbhuset:
 Klubbhuset er for øyeblikket stengt pga koronasituasjonen.
Alle henvendelser til klubben kan rettes til daglig leder Ørjan Larsen, tlf. 93446387 eller e-post: orjan@bgk.no
Kontakt oss:
Tlf Proshop/Administrasjon: 55 19 91 80
E-post: info@bgk.no
Besøksadresse:
Ervikveien 120 
5106 Øvre Ervik
Postadresse:
Postboks 4-Øvre Ervik
5876 Bergen
  • Facebook - White Circle