top of page

Sommerskole for juniorer


Barn i alderen 7-14 år er velkommen til de grønne markene på Åstvedt for å kose seg med golf og morro. Både nye og erfarne golfspillere er velkommen. De som ikke har Veien til Golf-kurs/Grønt Kort vil bli godkjent for dette så lenge de er deltagende alle dagene. Køller kan lånes under kurset, men det anbefales alle å ha egne køller med bag. Bergen Golfklubb har utstyr til juniorer i alle aldre til salgs i butikken. Lunch er inkludert.

Sommerskole junior juni: Mandag 26.juni til onsdag 28.juni Kl. 9.30-15.00

Sommerskole junior august: Mandag 7.aug til onsdag 9.aug Kl. 9.30-15.00

Ordinære priser: Medlemmer Bergen Golfklubb: Kr 1100 Ikke-medlemmer Bergen Golfklubb: Kr 1400 Innehavere av BT fordel får 20% rabatt på disse prisene. Gjelder for inntil 3 barn.


188 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page