top of page

Sesongstart og info om hull 5


Vi planlegger at banen skal åpne med ordinære greener lørdag 29.april kl. 10.00 (booking i Golfbox mulig fra onsdag 26.april) Lagersjefen.no Open (Åpningsturneringen) arrangeres søndag 30.april.Etter turneringen (ca. kl 15.30) er det mulig for ordinær booking av starttider i Golfbox.

Blir det temperaturer ned mot 0 grader og/eller snø, kan det derimot bli endringer i disse planene. Følg med på bgk.no for oppdateringer.

Minner om at kontigenten må være betalt for at starttider kan bookes.

Informasjon om hull 5: Pga av de omfattende dreningsarbeidene på første delen av fairwayen vil dette hullet som tidligere informert spilles som et par 3 hull når banen åpner. Rød tee blir 130 meter og gul tee 170 meter. Slopen er tilpasset disse endringene slik at man kan regulere handicap som vanlig. Slopetabellene er tilgjengelig på oppslagstavler ved klubbhuset. Slopeverdiene er også endret i Golfbox slik at dette reguleres automatisk når scoren legges inn der.

Hull 5 blir par 5 igjen når gresset har grodd til i den delen av fairwayen hvor det har vært utført arbeid. Når dette blir er selvfølgelig væravhengig, men det kalde og våte været i mars og april har ikke vært fordelaktig. Følg med for oppdateringer. NB: Det er viktig at alle spillere følger bilveien fra hull 4 frem til de midlertidige teestedene på hull 5, slik at det ikke blir unødvendig trakking i områdene under arbeid. Vi takker medlemmene for positivismen og tålmodigheten rundt de store og nødvendige oppgraderingsarbeidene på banen.


352 views0 comments

Recent Posts

See All

Uttak av spillere til Lag-NM 2024

Følgende spillere er tatt ut til å representere Bergen Golfklubb i årets Lag-NM: Lag-NM Junior Gutter Elite Fana GK 31.juli-2.august Herman Birkeland Simen Johannesen Øvrige spillere blir tatt ut i sa

To parturneringer før sommerpausen

Bergen Pairs og Bergen Greensome er de siste klubbturneringene før det blir turneringspause frem til august. Bergen Pairs spilles lørdag 29.juni. Spilleform er bestball over 18 hull, 2-mannslag. Berge

bottom of page