Sesongstart og info om hull 5


Vi planlegger at banen skal åpne med ordinære greener lørdag 29.april kl. 10.00 (booking i Golfbox mulig fra onsdag 26.april) Lagersjefen.no Open (Åpningsturneringen) arrangeres søndag 30.april.Etter turneringen (ca. kl 15.30) er det mulig for ordinær booking av starttider i Golfbox.

Blir det temperaturer ned mot 0 grader og/eller snø, kan det derimot bli endringer i disse planene. Følg med på bgk.no for oppdateringer.

Minner om at kontigenten må være betalt for at starttider kan bookes.

Informasjon om hull 5: Pga av de omfattende dreningsarbeidene på første delen av fairwayen vil dette hullet som tidligere informert spilles som et par 3 hull når banen åpner. Rød tee blir 130 meter og gul tee 170 meter. Slopen er tilpasset disse endringene slik at man kan regulere handicap som vanlig. Slopetabellene er tilgjengelig på oppslagstavler ved klubbhuset. Slopeverdiene er også endret i Golfbox slik at dette reguleres automatisk når scoren legges inn der.