top of page

Vetle forbereder seg til ny sesong


Klubbens beste spiller, Vetle Marøy, har tilbrakt høsten i Texas og Mexico. Vi har fått reisebrev fra den omreisende profesjonelle golferen:

En lang sesong er over, men forberedelsene til neste års sesong som profesjonell golfspiller er allerede godt i gang. Jeg har tilbrakt de siste to månedene i Texas, og håper og tror jeg kan ta store skritt neste sesong.

Sesongen i år vært litt for ustabil til å være fornøyd. Jeg spilte bra i et par mindre turneringer tidlig på sesongen før jeg startet hovedsesongen min på Nordic League i mai. Tross gode enkeltrunder, fikk jeg ikke de topp plasseringene jeg hadde håper på. Slagmessig slet jeg tidvis med misser både høyre og venstre, og dermed var det vanskelig å sette en side av banen ut av spill. Har jobbet mye med ballbane siste tiden, og det begynner å bli bra.

Jeg har nylig spilt en pro-am turnering i Mexico sammen med et par av mine sponsorer herifra min tidligere collegeby i Texas. Jeg gikk totalt to under par over fire runder på tre forskjellige baner og ble nr 17 av 82 spillere. Med tanke på at jeg kun fikk spilt en treningsrunde og ikke sett banene før var det helt OK. Vinneren var Wes Short, som spiller på PGA Champions Tour, og som tidligere har vunnet på PGA Touren. Det var en kjekk opplevelse og jeg kjenner Wes litt fra før, og det er alltid lærerikt og være rundt han!

Satte forøvrig banerekord på hjemmeklubben min her i USA i november, med 63 slag (-9).

I skrivende stund er jeg på min siste dag i USA og ser fram til og pakke mitt rotete rom og dra hjem for et par ukers juleferie. Jeg vil også benytte muligheten til å takke de som har støttet meg i år; spesielt Trygve Tønjum og Roger Johannesen i iSushi. Gode sponsorer gir meg mulighet til å drive på med det jeg gjør. I tillegg vil jeg takke Bergen Golfklubb og den den støtten jeg får fra klubben. Setter også stor pris på medlemmer som oppmuntrer og støtter meg.

Ønsker alle medlemmer en god jul og godt nytt år!

-Vetle


213 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page