Vellykket klubbmesterskap i putting

7 Oct 2018

Det første klubbmesterskapet i putting med avholdt søndag 7.oktober. Med hele 40 deltagere og masse positive tilbakemeldinger fra deltakerne må det sies å være et vellykket arrangement, og et konsept vi fortsetter med i fremtiden. Konkurransen gikk over 6 greener, med 3 "hull" pr. green. To runder rundt denne sløyfen blir 36 hull totalt. Alle hullene hadde par 2.  Beste score totalt ble Alexander Samal med én under par, og med det vant han med ètt slag i den meget jevne herreklassen. Margrethe Kvalvåg vant dameklassen på 7 over par. Jenteklassen ble vunnet av Amine Solheim Rabben på 13 over par. I gutteklassen måtte det omspill til for å kåre en vinner. Andreas Stald og Karl Johan Angelskår var begge 14 over par etter ordinært spill, men det ble Karl Johan som seiret i omspillet.

Resultater

Please reload

Siste nyheter

2 Dec 2019

20 Nov 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss på Facebook
  • Facebook Basic Square
Åpningstider proshop/klubbhuset:
Fra november er det "fleksible" åpningstider av klubbhuset.
Klubbhuset er stort sett bemannet:
Mandag-Torsdag: Kl. 09.30 - 14.00
men kan også være stengt i perioder i dette tidsrommet.
Kontakt daglig leder Ørjan Larsen på tlf.93446387, e-post: orjan@bgk.no
om du har spørsmål, eller trenger noe fra administrasjonen/proshop.
Besøksadresse:
Ervikveien 120 
5106 Øvre Ervik


 
Postadresse:
Postboks 4-Øvre Ervik
5876 Bergen
 
E-post: info@bgk.no
 
Tlf Proshop/Administrasjon: 
55 19 91 80
 
  • Facebook - White Circle