Full BGK dominans

3 Jun 2018

I stedet for å bedrive soling og bading har tydligvis BGK-medlemmene brukt helgen til å vinne golfturneringer: På Hordaland Seniorgolf på hjemmebane ble det seier til våre medlemmer i alle klassene. Vi gratulerer Flemming Rasmussen, Jan Olav Jørgensen, Oddbjørg Briars og Anita Sognnes. På Bjørnefjorden GK vant Alexander Haukedal Region Tour på lørdag. Søndag var det Region Tour på BGK, og som forventet ble det en kamp mellom våre profesjonelle spillere Vetle Marøy og Ole Ramsnes (til høyre på bildet). Ole senket en lang putt for par på siste hullet og vant dermed med ett slag foran Vetle. Julie Hovland (til venstre på bildet) fra Oslo GK vant dameklassen. Det var mye skryt for bra bane og meget gode greener under Region Tour. Stor takk til banemannskapet for alt arbeidet som er lagt ned. Vi vil også gi en stor takk til de frivillige som har vært med å arrangere turneringene på hjemmebane i helgen.

Resultater fra alle regional turneringer

Please reload

Siste nyheter

2 Dec 2019

20 Nov 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss på Facebook
  • Facebook Basic Square
Åpningstider proshop/klubbhuset:
Fra november er det "fleksible" åpningstider av klubbhuset.
Klubbhuset er stort sett bemannet:
Mandag-Torsdag: Kl. 09.30 - 14.00
men kan også være stengt i perioder i dette tidsrommet.
Kontakt daglig leder Ørjan Larsen på tlf.93446387, e-post: orjan@bgk.no
om du har spørsmål, eller trenger noe fra administrasjonen/proshop.
Besøksadresse:
Ervikveien 120 
5106 Øvre Ervik


 
Postadresse:
Postboks 4-Øvre Ervik
5876 Bergen
 
E-post: info@bgk.no
 
Tlf Proshop/Administrasjon: 
55 19 91 80
 
  • Facebook - White Circle