Banen åpner 1.mai Kl. 11.00

27 Apr 2018

Velkommen til ny golfsesong!

Banen åpner tirsdag 1.mai kl. 11.00 (Proshopen er åpen fra kl. 10.00)

Det er nå mulig å booke starttider i Golfbox.

(Om du ikke får booket så har du sannsynligvis ikke betalt kontingenten, eller har noe annet utestående.Kontakt oss for å ordne det)

 

Det har ikke vært den beste våren værmessig og temperaturene er fremdeles ikke all verden. Det er utført mange prosjekter på banen i vinter. På disse områdene er det fortsatt mye sand, og det er gjerne sådd eller lagt ferdiggress. Dette vil gro seg til etterhvert. Det er i den sammenheng viktig at alle som spiller respekter GUR-områdene som er markert og andre sårbare områder (ikke spill derifra, minst mulig tråkk osv.). Husk også å reparer nedslagsmerker og legg tilbake oppslått torv. Det vil være litt arbeid på klubbhuset de neste ukene (skifte av kledning, vinduer, maling osv.) men dette skal ikke ha noen innvirkning på spill eller andre aktiviteter.

 

Noen andre saker:

 

  • Vi minner om PING demodag lørdag 28.april kl. 11-15.Kontakt Ørjan Larsen på Tlf 93446387          E-post:orjan@bgk.no om du vil forhåndsbooke en tilpassing av køller med PING sin ekspert.

  • Om det er noen som ønsker å utføre dugnad har vi behov på lørdag 28.april. Vi har en del enkle oppgaver som må utføres rundt omkring. Kontakt Ørjan Larsen på Tlf 93446387                          E-post:orjan@bgk.no om du kan bidra.

  • Viktig sak: Både klubb og spillere må gjøre sitt ytterste for at ferrest mulig baller blir slått i retning av Kalvatræet skole og tilhørende veier (hull 7) Vi oppfordrer på generelt grunnlag at alle spiller hull 7 /16 «etter evne». F.eks har du problemer med slag som går til høyre; bruk jernkøller og ikke wood/driver; sikt ekstra mye til venstre osv. Vi anbefaler også protimer om du har tendens til å slå ballen for mye ut til høyre på dette hullet eller andre steder...

  • Les klubbens siste nyhetsbrev her med mer informasjon om vårens aktiviteter 

 

Vi ønsker alle en strålende golfsesong!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Siste nyheter

2 Dec 2019

20 Nov 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss på Facebook
  • Facebook Basic Square
Åpningstider proshop/klubbhuset:
Fra november er det "fleksible" åpningstider av klubbhuset.
Klubbhuset er stort sett bemannet:
Mandag-Torsdag: Kl. 09.30 - 14.00
men kan også være stengt i perioder i dette tidsrommet.
Kontakt daglig leder Ørjan Larsen på tlf.93446387, e-post: orjan@bgk.no
om du har spørsmål, eller trenger noe fra administrasjonen/proshop.
Besøksadresse:
Ervikveien 120 
5106 Øvre Ervik


 
Postadresse:
Postboks 4-Øvre Ervik
5876 Bergen
 
E-post: info@bgk.no
 
Tlf Proshop/Administrasjon: 
55 19 91 80
 
  • Facebook - White Circle