Tilbud på greenfee for juniorer

17 Apr 2018

De lokale golfklubbene (Bergen, Fana, Bjørnefjorden, Herdla, Meland og Sotra) har inngått et samarbeid på greenfee for juniorer. For Bergen Golfklubb sine juniorer betyr dette at man kan spille for kun kr 50 på de andre klubbene i området (gjelder både 9 og 18 hulls runder) På Sotra GK er det en annen ordning, hvor vi har inntil 10 gratis greenfee. Dette registeres i proshopen på Sotra og vi foreslår en ording hvor det er førstemann til mølla, men maks. en gratis runde pr. pers.

Det presiseres at hele dette samarbeidet baseres på gjestespill, altså "noen" runder i året på de forskjellige banene. Det gjelder ikke ved turneringer. Ordningen skal altså ikke erstatte et medlemskap i en annen klubb, men gi alle juniorer muligheten til å spille rundt på andre baner med tanke på sportslig utvikling.

Please reload

Siste nyheter

2 Dec 2019

20 Nov 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss på Facebook
  • Facebook Basic Square
Åpningstider proshop/klubbhuset:
Fra november er det "fleksible" åpningstider av klubbhuset.
Klubbhuset er stort sett bemannet:
Mandag-Torsdag: Kl. 09.30 - 14.00
men kan også være stengt i perioder i dette tidsrommet.
Kontakt daglig leder Ørjan Larsen på tlf.93446387, e-post: orjan@bgk.no
om du har spørsmål, eller trenger noe fra administrasjonen/proshop.
Besøksadresse:
Ervikveien 120 
5106 Øvre Ervik


 
Postadresse:
Postboks 4-Øvre Ervik
5876 Bergen
 
E-post: info@bgk.no
 
Tlf Proshop/Administrasjon: 
55 19 91 80
 
  • Facebook - White Circle