top of page

Simulatoren åpner mandag 25.oktober

Updated: Nov 22, 2021


Klubbens simulator i Eidsvåg Fabrikker er åpen fra mandag 25.oktober kl. 12.00.

Bookingen i Golfbox er åpen.

Simulatoren har vært igjennom en oppgradering. Det er nå Trackmanteknologi og software på simulatoren. I tillegg er det lagt kunstgress og ny slagflate i simulatoren.

Simulatorrammen er den samme som før. Gardiner og nytt lerret bli satt opp når vi får dette levert. Diverse andre småting blir også fikset i tiden fremover.


Mer informasjon om booking/bruk av simulatoren:


 • Booking: Bookingen for simulatorspill er i Golfbox. Under «fasilitet» velger du «Simulator Eidsvåg Fabrikker» istedet for «Bane 9/18 hull». Kun èn spiller booker en tid. Denne spilleren velger om han/hun spiller alene, eller tar med seg flere spillere. Det er kun medlemmer i Bergen Golfklubb som kan booke tider i simulatoren, men de kan ta med seg hvem de vil. Det kan bookes tider 14 dager frem i tid.


 • Betaling/priser: Man må forhåndsbetale for simulatorspill når man booker. Skal man booke flere timer etter hverandre må man betale på nytt for hver enkelt time. Disse avtalevilkårene gjelder for kjøpet av simulatortime. Det er forskjellige priser for forskjellige tider på døgnet. Her er en oversikt over prisene. Forhåndsbetalingen i Golfbox reflekterer disse prisene.

 • Junioravtale: Juniorer betaler halv pris fredager mellom kl. 9-18, og på lørdager og søndager mellom kl. 6-11, for å oppmuntre mer mer egentrening og utvikling. Junioren må selv booke i Golfbox for å få halv pris. Dette tilbudet gjelder kun når juniorer skal trene selv eller sammen med andre juniorer. Det gjelder ikke når foreldre/voksne er med å spiller. Informasjon om juniortrening kommer snarlig.

 • Simulatorlokalet: Simulatorlokalet er i Eidsvåg Fabrikker, til høyre i bygget, opp vindeltrappen (se skilt). Lokalet er ubemannet. Det er også en stor puttingreen i lokalet. Det er de som booker simulatoren som har tilgang til puttingreenen (og ikke andre spillere som «bare kommer for å putte»)


 • Tilgang til lokalet: Man åpner døren til lokalet med mobiltelefonen. Ta kontakt med administrasjonen på e-post: info@bgk.no om du ønsker at ditt mobilnummer skal bli lagt til låssystemet, minst 48 timer før din første booking. Alle som bli lagt til låssystemet mottar en SMS med et nummer man ringer når man står utenfor døren. Det kommer da et lite klikk og døren kan åpnes. Du ringer samme nummer hver gang. Til informasjon registreres det en logg over hvem som låser seg inn i lokalet.

 • Åpningstider: Simulatoren er åpen fra kl. 6.00-24.00 hver dag. De som ønsker en gjennomgang/informasjon om spill på simulatoren kan ta kontakt med administrasjonen mellom kl. 9-15 på hverdager på e-post: info@bgk.no eller tlf. 93446387. Det er ingen kvelds-/helgesupport på bruk av simulatoren.

 • Bruk av simulatoren: Bruken av simulatoren er ganske selvforklarende. Det er mulig å trene på driving range, spille på bane, ta tester, spille diverse games osv. Det anbefales å ikke endre noe på selve innstillingene for trening eller spill. Les mer om Trackmansimulatorer her

 • Trackmanapp:Det anbefales at man laster ned Trackman-appen og skanner den QR-koden som står på PC-skjermen. Da registreres du som spiller og du får masse data og informasjon om spillet ditt inn i appen.

 • Snacks: Det er kaffemaskin i lokalet, hvor man betaler med kort. Bruk og sjokolade betales med Vipps til Bergen Golfklubb #12775. Om man av en eller annen grunn ikke har forhåndsbetalt, kan man også Vippse betaling for simulatortimen.

 • «Gratistimer»: Om det er noen som har «gratistimer», gavekort, bedriftsavtaler e.l. så må administrasjonen booke tidene slik at man slipper å betale ved booking.

 • Venstrespillere: Venstrespillere kan spille på simulatoren, men det er litt utfordrende plassmessig for svingen siden det er så trangt i bredden i lokalet. Venstrespillere bes ta kontakt med Ørjan Larsen på Tlf. 93446387 før spill for informasjon om hvordan det løses best mulig.


 • Alkoholforbud: Det er ikke tillatt å drikke alkohol i eller utenfor simulatorlokalet.

Lykke til med spill og trening på golfsimulatoren!

455 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page